Svjedočanstva

Isus je Pastir moj - svjedočanstvo Lobel S.

Isus je Pastir moj-SVJEDOČANSTVO

Hvala ti Isuse na ovoj prilici da svjedočim i pišem što si učinio za mene, slavit ćemo te na vijeke jer Ti si Bog, Ti si Ljubav, jer bez tebe nema ničega. J

Moje ime je Lobel Skočibušić, rođen sam u rano zagrebačko jutro 31.10.2000. godine. Sestru i mene majka je dobila dosta rano ( s 20 godina sestru, mene 2 god. kasnije), a tata nas je posjećivao neredovito kad bi stigao. Budući je majka pohađala faks većina brige o nama spala je na dragu moju baku. Hvala ti IsuseJ. Predivna žena koja nas je odgajala u obilju ljubavi i dobrote, tako sam ja tokom djetinjstva na dar dobio blagoslov osobnosti, Bio sam pristojan, poslušan, bezbrižan krelac, uvijek okružen ljubavlju i toplinom doma i ljudi oko mene. Dakle moja uža obitelj se sastoji od majke bake i voljene sestre, odgajajući se sa ženama sam razvio ojećajan ženski princip i brigu prema bližnjima. Hvala ti IsuseJ.

U osnovnoj školi imao sam odlične ocjene jer sam učen da je to nužno za sreću i blagostanje u životu. Dolazim iz katoličke pozadine, no nikakva prisila nikada nije vršena na meni da uspostavim kontakt s Ocem ili da idem na nedjeljne mise. U trećem osnovne dogodio se moj prvi maljušni korak prema Svevišnjemu. Došlo je vrijeme prve pričesti za koju sam se s veseljem pripremao. Ministrirao sam na misama i čak sam rekao majci da ću postat svećenik, na što smo kasnijih godina simpatično ismijavali budući da  sam ispao takav kakav sam ispaoJ.

Život je teko dalje na način da sam s uspijehom pohađao školicu, a nakon pričesti u potpunosti zanemario svoj poziv svećenika i odlazak na misu, a Bogu bi se molio samo prije košarkaških utakmica da odigram što bolje, tojest da mi nahrani taj mladi ego. Kao što se može uvidjeti lagodan zemaljski život,bez prevelikih poteškoća, odsustvo oca nije mi falilo, a Oca sam gledao na potpuno pogrešan način.

Read more...

Može li se nanjušiti Istina (Glas Ekipice sa Seminara u Mostaru)

Poslušajte novi 'Glas Ekipice' ovdje.

Nakon Seminara u Mostaru (Jelena)

Hej.. draga,baš draga i mila dušo,.tako je Predivan Isus u tebi,jer si Mu cijelog sebe predao i predaješ..i ne prestaješ.,.grlimo se u Njemu ..o,kako tvoje plameno srce osjeća svaku ruječ,pa ja nisam do sada baš takvu dušu srela,pa još i zagrlila..zaista,hvala ti Isuse što si mi omogućio ovaj veličanstven susret,susret koji raste u mom srcu,susret u Duhu Tvom,nebeski susret,ne od ovog svijeta..U meni se prepliću ona melemna radost i goruća Ljubav Tvoja,Bože moj..Lorens ,pa,kako sada da ti iskažem i opišem šta se sve zbivalo u mom biću dok sam slušala snimak od juče(Mostar,br.13.)..Zapravo,doživljavala sam tvoje srce... tako je ono prepuno saosjećajne Ljubavi,One Ljubavi Koja ti prilazi naj-najbliže,..nježno...najiskrenije i potpuno...

Read more...

Nakon Seminara u Splitu (Nada)

Lorens mili i dragi,

nakon što sam sve doživljaje, iz Splita, procesuirala i u srcu ih lijepo posložila, s radošću pišem ovaj mail... :) Osijećam silnu zahvalnost za sve sto si učinio za moju dušu, kao i za svako tvoje plemenito nastojanje; za molitvu, seminare, yootub snimke, razgovore, žrtve...
Iako sam nauk Čiste Istine upoznala prvo preko yootubea, žudila sam i za iskustvom seminara u živo... I zahvalna sam Isusu za uslišanje moje želje, za moj najljepši „aktivni odmor“ u Splitu. Za dojmljivi susret sa splitskom zajednicom, gdje je bilo puno dobre volje i ljubavi (na seminaru „Ljubav u doba kraja...“, no zahvaćena silnom „eksplozijom srca“, nađoh se u "doba novog početka..." ) :) Čudesno je bilo uroniti u sferu ljubavi koja pulsira u zajednici i osjećati iscjeljujuću snagu koja se oslobađa u bliskoj povezanosti svih prisutnih duša...., :)
Riječi čiste Istine, rastjerale su tminu u mojoj duši i rasvjetlile mi nove putove i puteljke"...,

Read more...

'Kad bi se bar našao netko da me oduševi?!' (Nakon Seminara 'Ljubav u doba Kraja')

Dragi Lorens.......Isus

Moram ovo podijeliti sa vama. Od dolaska na seminar dobro znate da je kod mene bilo uspona i padova i pitanja??? Ma i suza je bilo.

Čitavog života moja duša je težila ka Isusu i u razgovoru s jednom osobom prije nekoliko godina ja sam rekla: Kad bi se bar našao neko da me oduševi ( u duhovnom pogledu).

I tako sam tražila i nailazila na malene tračke svjetla sve dok nisam došla ovdje. Sad mogu reći da sam ODUŠEVLJENA.

Read more...