Nakon Seminara u Splitu (Nada)

Lorens mili i dragi,

nakon što sam sve doživljaje, iz Splita, procesuirala i u srcu ih lijepo posložila, s radošću pišem ovaj mail... :) Osijećam silnu zahvalnost za sve sto si učinio za moju dušu, kao i za svako tvoje plemenito nastojanje; za molitvu, seminare, yootub snimke, razgovore, žrtve...
Iako sam nauk Čiste Istine upoznala prvo preko yootubea, žudila sam i za iskustvom seminara u živo... I zahvalna sam Isusu za uslišanje moje želje, za moj najljepši „aktivni odmor“ u Splitu. Za dojmljivi susret sa splitskom zajednicom, gdje je bilo puno dobre volje i ljubavi (na seminaru „Ljubav u doba kraja...“, no zahvaćena silnom „eksplozijom srca“, nađoh se u "doba novog početka..." ) :) Čudesno je bilo uroniti u sferu ljubavi koja pulsira u zajednici i osjećati iscjeljujuću snagu koja se oslobađa u bliskoj povezanosti svih prisutnih duša...., :)
Riječi čiste Istine, rastjerale su tminu u mojoj duši i rasvjetlile mi nove putove i puteljke"...,

dobila sam odgovore na brojna moja pitanja koji su mi krijepili dušu.
Tvoj govor je uvjerljiv, logičan, dojmljiv i vodio me svakim danom k novim spoznajama, otvorio mi je duhovne oči da drugačije vidim i doživljavam stvarnost u dimenziji bezuvjetne ljubavi i prihvaćanja... Sad znam, na duhovnoj ljestvici stepenicu sam više, k Isusu bliže... :) Hvala, dragi Lorens!

U razgovoru s tobom spomenula sam ti i zdravstveni problem moje kćerke ("trudnički kašlj“). Zvanična medicina za taj problem nema odgovor ni terapiju. Naime, već više od mjesec dana kašalj je držao i nikako joj bolje... kad se smiri i legne bude malo bolje, ali čim prošeta stanom ili s nekim priča kašlje, a noću samo u sjedećem položaju spava...stomak je počeo boljeti a i strah da može sve to bebi naškoditi (7 mj. trudnoće).
Molila sam te za pomazanje tkanine... (Djela Apostolska 19, 13 ). Rekao si tada: „Donesi mi tkaninu večeras nakon molitve, kad pomazanje bude jače...“ Tako je i bilo. Stavio si soknice na Bibliju i molio za pomazanje... Hvala ti, dobri naš Isuse!! Te iste večeri, za vrijeme predavanja,napao je i mene iznenadni kašlj, i oči mi bile pune suza... (a od tada niti jednom nisam zakašljala...). Neobično, no pomislih da je to možda dobaro, znakovito...?? Ali ono u stilu: Vjerujem!! O Bože, pomozi mojoj nevjeri...!
Hvala ti, mili Isuse!!!
Naime, od te večeri, kašalj je kćerku i dalje nastavio mučiti, samo manje, mogla je nekoliko sati noću u miru spavati...
Koji dan prije, no što sam se vratila iz Splita kući, ona je s mužem otputovla na planinu, u nadi da će joj možda tamo biti bolje... S planine se vratila u ponedjeljak, 25.09. i jedva samo pri susretu mogle razgovarati zbog silnog napadaja kašlja... A ja, odmah odjurila u sobu po pomazane sokne, a ona izula patike i žurno ih obula... I čudesno, od tada pa sve do danas, nedjelja 30.09., hvala ti, dobri naš Isuse, samo je koji put kašljucnula. Jupiiijee... kašalj je, naposljetku, prestao mučitiii...!!! Isus, doista, čini nesvakidašnja čuda po tvojim rukama, dragi Lorens...!!!! :) Od trenutka kad je došla u dodir s pomazanom tkaninom i njezina duša i vjera su bili čudesno dotaknuti, pomazani... Znam da je Otac nebeski imao plan za moju kćer i čvrsto vjerujem, da su kašalj i pomazana tkanina doveli je, da bude blizu sa svojim Stvoriteljem, sa svojim Ocem od vječnosti... s ovim iskustvom bliže ga je upoznala, i s Njime uspostavila intimniji kontakt.
U čvrstom zagrljaju, radosno smo hvalile i slavile Oca, iskazujući ljubav Isusu Kristu, Spasitelju i ozdravitelju tijela i duše!!! Volimo te i ljubimo, dragi naš Isuse i tebe, Lorens dragi, u zahvalnosti ljubimo i grlimo, obadvije! :)

Svakog novog dana iznova žudim usmjeriti moj um i srce (kao i umove najbližnjih, a osobito djece koja su mi povjerena za poučavanje...), k duhovnim sferama i iznad svega, skrenuti pažnju na Božanskog Iskupitelja Isusa Krista i, nastavljam dalje s onim najupečatljivijim sa seminara, a što je ostalo živo u mom srcu; da je jedini i najsigurniji put do Boga, djelatno s ljubavlju služiti drugima...Tako će i biti!!!!! :)

U poniznosti srca, molim blagoslov i Mir Isusa Krista za sve divne duše koje sam upoznala u splitskoj zajednici, a posebice za TEBE i Misju...!!!

Zagrljaj i srce puno ljubavi, šaljem u Mostar, tebi i mostarskoj ekipici.

Nada