“Moj život je upravo dobio novu dimenziju” (dojmovi sa Seminara: ’Zašto ne zapovijedaš svojoj planini’)

Marija M. nakon prvog predavanja Seminara ‘Zašto ne zapovijedaš svojoj planini?!’

Propovijed iz Zadra je nešto najbolje što sam čula do sad o vjeri. To je život i pomoć je mnogima. Toliko sam oduševljena da je reakcija bila: ajmeee meni,šta me snašlo?! Riječ u sebi ima sve što nam treba. Tako sam i ja sozo kroz Riječ. Znam da je istinito. Nema te riječi kojom bi ti mogla izraziti zahvalnost za ovo blago. Jedino što mogu je prignuti koljeno uz kraljevski naklon. Hvala ti na Ljubavi. 

Volim te i grlim. Isus

Natalija komentira drugo predavanje

Ovo predavanje će srušiti internet!!!!! Sve znaš!!! ISUSE SINE DAVIDOV HVALA TI NA OVOJ RIJEČI KOJU SI POSLUŽIO NAMA JADNIMA NEVJERNICIMA, DA SE POSTIDIMO PRED TOBOM. GOVORIŠ A NE ČUJEMO TE, ŽELIŠ NAS OZDRAVITI ALI MI BI PO SVOME… O ISUSE OPROSTI NAŠOJ NEVJERI!!!! SVE JE U NAŠIM USTIMA, A MI MUTAVI JER OD LIJENOSTI NE ŽELIMO KAKO TI KAŽEŠ!!! O ISUSE, SINE DAVIDOV, HVALA TI NA NAŠEM APOSTOLU LORENSU KOJI JE OVO OBJAVIO PO DUHU!! 

Moj život je upravo dobio novu dimenziju nakon ovog večeras. Nadam se da je vatromet u srcima svima koji su bili na predavanju kao i meni jer ovo nadilazi onu poznatu radost, ovo je nešto drugo nešto riječima neopisivo. Sama nebesa su se spustila u dvoranu. Tko je imao uši i bio ponizan čuo je poruku! Volim te i hvala ti na ovome, bolji poklon nisam mogla dobiti. 

Scroll to Top