“Nema većeg blagoslova od tog da znamo tko smo, šta smo, odakle smo, gdje idemo i kako da dođemo do cilja…” duboka zahvalnost prevoditeljice nakon makedonske promocije Knjige ‘Bog je Ljubav’

Isus dragi Lorens,

Evo, meni je trebalo malo vremena da se u meni definišu sve utiske trodnevne promocije Knjige ‘Bog je Ljubav’ na makedonskom, budući da je bilo baš jako, intenzivno i impresivno. To je baš probudilo ljubav u meni na više.

Sva tri dana promocije moja duša je vrištala: Hvala Ti Isuse što sam dio ovoga, što imam prilike i mogućnosti da stalno čujem Istinu i to iz prve ruke, da je imam stalno pred očima i ušima, WOW! Osjećam ogromnu zahvalnost za sve ono što se dešavalo, dešava i izlijeva. Shvatila sam da su sve ove godine za mene bile razdoblje preokreta moje volje u pravom smjeru, i onda sam shvatila koliko je pala priroda utkana duboko u mene da su mi bile potrebne godine da se okrenem k dobrom Izvoru i počnem ga koristiti. Ali, isto tako, sad sam počela više shvaćati način, zakon i princip kako mogu volju aktivirat u praksi, da postane delotvorna, i to je put čišćenja i ljuštenja, dio po dio moje pogrešne prirode. I da, kao što je rekao, mislim R., na poslednjem Zoom-u, baš je potrebno izaći iz komforne zone da bi napravili nešto više, da bi napredovali u hodu s Isusom. Kad bolje razmislim, ni jedan uspjeh nije moguć ako se ne izađe iz te komforne zone, jer ona je lažno stanje blagostanja čime nas neprijatelj drži pasivnim. Tako da, eto, Knjiga ‘Bog je Ljubav’ i moje sudjelovanje u njoj na bilo koji način, mene je izvuklo od te komforne zone i probudilo moju volju i želju za aktivnost. A korijen svega ovoga je ogromna Isusova Milost što nam je poslao tebe Lorense da budeš naš Apostol i stalni probuditelj Isusove iskre u meni (nama). To je nešto što nema cenu i najveće je blago, pa sam zato tebi Lorense (i svakome tko je u Čistoj Istini) i posvetila prijevod Knjige što je napisano na petoj stranici.
Ta tri dana promocije su mi vratila ceo moj život unazad (kao retrospektivu) i je probudila još više moju svjesnost gdje sam bila, gdje sam i gdje mogu bit s Isusom. Ono što mi je donijelo veliku radost je to što su i mnogi ateisti bili pogođeni Duhom, što se izlio u tebe i oko tebe, što je bilo, između ostalog, očito po reakcijama ljudi koji su mi pisali.


Hvala ti od srca dragi Lorense što si naša sol na Zemlji, i pokazuješ i učiš nas kako i mi možemo da budemo to isto za sebe i druge. Hvala ti što nam stalno daješ poticaj da radimo i da se razvijamo u Isusovoj Ljubavi.

Nema većeg blagoslova od tog da znamo tko smo, šta smo, odakle smo, gdje idemo i kako da dođemo do cilja.


Šaljem puno zagrljala i Ljubavi u našem Isusu Kristu


Tanja

Scroll to Top