Ovo Poslanje je izražaj Očeve veće od najveće Ljubav prema nama… svjedočanstvo nakon promocije knjige “Bog je Ljubav” u Skopju

Dominik

Dragi Lori,

Ja sam preblagoslovljen Ljubavlju, i zahvalan sam Isusu Probudio mi se osjećaj oduševljenja koji sam imao kad sam te prvi put čuo. Samim tim probudila se u meni neka dublja svjesnost prema tvojem poslanju, daru i Isusovom natprirodnom djelovanju kroz tebe i oko tebe. Sve to me stavilo u ja bi rekao ponizan, pravi stav i probudilo želju za djelovanjem dobra radi. Ja sam primio, ali želim da to svi prime. Žao mi je što sam bio u centru milosti i Ljubavi, a bio sam zaslijepljen i od-spojen. Ali sam evo dobio novu priliku, pa sam zahvalan i ne želim to nikad izgubiti, tu Ljubav koja nadilazi cijeli svemir. To je jedino bitno, a za ostalo (svjetovne potrebe) Isus će se pobrinuti sasvim izvjesno. Malo zvuči nelogično da sam propustio predavanja u Zagrebu, ili sam na nekima i bio, a nisam primio. A morao sam žrtvovati vrijeme, energiju i novac i doći u Skopje sa željom da dam ovo malo Isusa, koliko ga ima u meni, da bi primio nešto što me nadilazi na sve načine. Nisam znao zašto smo Ante i ja išli, ali sada znam. Mi smo samo htjeli podržati nastojanje i dati ono što imamo, što smo primili kroz tebe na ovom svjetlu. A rekao bi da ja nisam bio svjestan veličine objave knjige ‘Bog je Ljubav’ za Makedoniju. Došli smo vođeni zvijezdama po primjeru na Sveta tri kralja (mudrace), pri čemu nisam mislio da smo previše mudri, ispalo je jako mudro.

Sjećam se da je mene osvojilo kad sam prvi put čuo kako propovijedaš o praiskonskim počecima i stavljaš Veliku Sliku pred mene, obasjavaš moju tamu i daješ odgovore na najdublja pitanja moje duše (tko sam? što sam? od kud sam? kamo idem? i zašto i kud uopće idem?). Ovaj put, rekao bi da si to isporučio najčišće, najsilnije, u autoritetu, kao poslanik, netko tko ima vlast i moć. (Isus u tebi raste) u stvari, velik je, pošto Ga živo osjetim dok Njegove Riječi teku kroz tebe. Mene osvojilo. I želim da to svi prime.

Nema veće Ljubavi od te, kad nam Isus kroz poslanika (tebe) objavi ovakvo znanje bez kojeg bismo umrli i propali za vječnosti.

Hvala ti i volim te.

Duboko sam ti zahvalan.

Ljubljeni moj Apostole, kao da se davno ne vidjesmo i ne čusmo… baš sam sretan što ćemo se ponovo vidjeti ubrzo…

Poslušao sam nastup u Makedoniji… jednostavno veličanstveno… ja sam toliko sretan zbog toga… što imam priliku to čuti, a kud više biti dio Toga!! …

Znači nastup/promocija, ova 3 dana, je nešto najdivnije šta sam posluša… znači rapsodija okusa na duhovnim nepcima… (Ps 119:103)

To su bili potoci milosti, Istine, Ljubavi, potoci Oca našega Svevišnjega… ono baš savršeno!

Ne postoje riječi koje mogu upotrijebiti… kako da opišem tu Ljubav Očevu koja se očitovala?!?!?!

Dar, poslanje, Knjiga/Objava… toliko Ljubavi, toliko truda, toliko sveto, čisto… Očeva ruka u dolini sjenki smrti…

Jednostavno VELIČANSTVENO!!!  ISUS JE BOG nad bogovima!

Eto, baš sam sretan zbog tebe!! Baš je bila rasturalica, ono Padre je baš priredio La Fiesta del Amor!!

Scroll to Top