Nakon Seminara u Zg

Toni:

Apostole, želim te samo izvjestiti vezano za sinoć. Propovjed mi je toliko bila prekrasna, da mislim da sam je pojeo, al završila je u srcu, a ne u stomaku.  Ja sam žudio, žudio i u jednom trenutku sam pod utjecajem Riječi počeo primati. Kad si me pozvao na blagoslov, ja sam već bio u očitovanju, a kad si krenuo govoriti molitvu, tvoje riječi su nestale i osjetio sam uranjanje u vodenu vatru. Kao kad se pružiš u plićaku, a more te zapljuskiva do vrata. Čuo sam glas koji je stalno ponavljao riječi za koje sam kasnije shvatio da su Efežani 3:19. To je bilo krštenje u Duhu. Sad želim uhvatiti to što sam primio, promišljati i onda opet žuditi za novim duhovnim stvarima. Osjećam se kao nov. Hvala tebi Isuse. I hvala Lorens na svemu. Vidimo se uskoro. Isus 

Karmela:

 

Hvala ti Lorens...Ne znam jel se to igdje u svijetu moze cuti...Hrvatska nije ni svjesna sto ima...

 

Renata:

Dragi Lorice hvala ti za sve na svemu na Ljubavi radosti miru iscjeljenju srca čišćenje...šaljem ti u privitku kratko svjedočanstvo u naletu jutros na jobu...volim vas uživajte u obilje obilja Očeva

Predivno svjetlo Njegove vječno plamteće nikad ugasle Ljubavi obasjalo je sve duše zadivljujuće snažnooo, napojilo, očistilo, iscijelilo, osnažilo, nadahnulo…

 

Srce prepuno nježne, tihe, zadivljujuće, svete ljubavi, koja se kao slap preljeva i ulijeva u rijeku života, koja teče i teče, mirno i ulijeva se u ocean Ljubavi, stopljeni u TOJ JEDNOTI s NJIME, našim Isusom Kraljem Kraljeva, Kiriosom, Ocem, SVIME U SVEMU.

 

Seminar, ljubavna škrinjica s blagom, koju nam je Otac otvorio preko Lorice i snažno nas zabljesnuo njenim blagom, napokon nađeno, samo treba uzeti, prisvojiti. Sve od Njega je lako i kao da klizi po našoj nutrini, lebdi, potruditi se ostati u ovom stanju punine koja je tako nježna i krhka, a istovremeno i snažna i prodorna, paziti ju, maziti…nikad se zasititi, iznova se osvježavati u Njegovoj Ljubavi, kada prebivamo u TOM IZVORU sve nam je otvoreno, na dohvat ruke. Ljubav je uvijek prisutna, ne da nam da ju ignoriramo, blagujmo ju dok god ima esencije, a ima je i ima i ima preobilnoooo.

 

 

Sinoć zadnji dan seminara mogla se je udisati izdisati, bila je baš, baš svugdje oko nas u nama po nama, neopisiva Njegova najintimnija prisutnost, ogromna Očeva želja da nas dotakne i kroz prirodno da osjetimo blizinu kako bismo mu se predali u Ljubavi, krotka i ponizna, otvorena srca, ispražnjenog uma i primili dar Njegove neizmjerne Ljubavi.

 

 

Prethodne dane seminara jako primanje Riječi kroz Loricu, koja je čak i moj radar tmine srušila i prodrla u dublje guste slojeve, aaa hvala ti Lorice, Isuse, na jakom probijanju ali i na moje veliko čuđenje bilo je gotovo bezbolno jer dok je Lorica ispucavao te svjetlosno ljubavne strelice ja sam se opustila nisam grčevito stisnula „mišiće“ i strelice su nježno uklizale u svaki centar moga unutarnjeg bića koji je ustvari i žudio za njima da ga se protrese, iscijeli…prepredivnooo, hvala ti predivni Isuse na predivnom Lorici.

 

Imajmo najveće povjerenje u Njega, TU LJUBAV i TU ISTINU koja nas obasjava i zrači iz nutrine na van s neiscrpnog izvora milosti, predajmo se sve više i više do najviše…jakooo jakooo smo voljeni.