Molila Isusa za znak

'Dragi moj Lorense evo ti se prvi put javljam preko maila. Ne znam dal se sjećaš al na jednom od seminara u Splitu došle su samnom kćer i unuka. Poslje sam saznala da je da je razlog njihovog dolaska bio taj - kao ja sam dobra pa će mene neka sekta zavest, a one su tu da to otkriju. Hahaha smijala sam im se. Pa meni je moj otac Isus dao i mudrost.

 

 

Inače moja kćer je vec upoznala Radosnu Vijest, ona je znala tko je Isus. Ona je za vrijeme polaganja ruku molila Isusa da joj pokaže tko si ti. Tad je vidjela svjetlosni stup kraj tebe.

 

I kad smo zadnjih par mjeseci počeli intezivnije pričat o Isusu i zakonima Božanskog reda, ona mi je to otkrila.. Kao mislila je da to vjerojatno svi vide. Hahaha ja sam joj se smijala, pa moja XX to ti je bio znak jer to svi ne vide kao ni ja.

 

 

Uglavnom kako naš otac Isus uredi sudbinu za svakog i ništa nije slucajno sada moja kćer svaki dan sluša tvoje seminare. Hahaha, postala je ovisnik o njima. A tebe obožava. I doći ce samnom na seminar, al to je sada njena želja a ne provjera hahaha.  Eto i ona i ja te grlimo u Isusu...