Vjera kao najvažniji „predmet“ u našem životu … Dojmovi sa Seminara ‘Vjerujte BEZ SUMNJE’

O, Lorens dragi!

Dakle, večerašnja propovijed, 7. dan Seminara ‘Vjerujte BEZ SUMNJE’ je nešto NAJBOLJE što sam ikada čula na temu VJERE, uključujući i prethodnih 6, a pritom mislim i na “sestrinski” Seminar ‘Naučite vjerovati’.

Nisam znala da li bih se samo smijala od radosti i oduševljenja zbog Objava koje si primio (i jesam jedan dobar dio vremena), ili bih plakala kad se prisjetim koliko je kršćanski svijet obmanut, izgubljen i zaslijepljen po ovom PREVAŽNOM PITANJU!

I u stvari gotovo ništa ne zna i svi “tapkaju” u mraku … Možda nam se Bog smiluje…?!

Tako da bi OVO što si primio doista moglo “udariti” u klimave postavke dosad naučenog stava kršćana po pitanju Vjere!

Baš se moglo osjetiti pomazanje na tebi i u zraku, sigurnost i dinamičnost u pristupu TEMI, kao i tvoj osobni veliki “uzlet” u ovom NAJVAŽNIJEM “PREDMETU” o kojem nam ovisi sve u životu, našem osobnom i ljudi kojima mi možemo i trebamo pomoći kao kršćani, o kojima ovisi izbavljenje svijeta koji srlja u propast “širokom cestom”.

Isus nam JASNO govori u Velikom Poslanju kroz Marka 16:15,18 što nam je za ČINITI!

Mi smo POZVANI na Kristovu SVEMOĆ (Kološani 1:27); ON nas poziva da se “odlijepimo” od zemlje i VINEMO u Nebeske Visine kroz VJERU u Njegovu Ljubav, Vjernost i Svemoć, na blagoslov samima sebi i drugima oko sebe koji si sami ne mogu pomoći.

I SADA ta PREVAŽNA Objava koju si primio o VJERI i SUMNJI!

U stvari ISTINA je kad bolje promisliš, nama ne treba više vjere, svi vjernici imamo je dovoljno (kao gorušičino sjeme … Vidjela sam ga; jedna moja draga prijateljica ga ima “ugrađenog” u privjesak za ključ, i zbilja je SITNO, “… ali kad je posijano, uzraste te bude veće od svakog povrća. Pusti velike grane, tako da se pod njegovom sjenom ptice nebeske mogu gnijezditi.” (Marko 4:30,32).

 (Lorens: “ONO što je nama potrebno je da naučimo ODBACIVATI SVAKU SUMNJU!”  Tu je stvarno “KLJUČ” i rješenje problema kad molimo i u međuvremenu “čekamo” odgovor.)

Hvala Ti moj voljeni Isuse, OČE!

I tebi Lorens predragi, po tko zna koji puta, u sebi i javno izražavam svoju Zahvalnost i još veću želju da slijedeći tebe na ovom Putu, kroz Ovu Veličanstvenu Misiju, slijedim Krista još predanije i gorljivije, ne gledajući ni lijevo, ni desno, znajući u srcu da me ti ispravno vodiš i kroz “olujne vode” sigurno “kormilariš” u Sigurnu luku Ljubavi Koja je ŽIVOT U i PO KRISTU!

Hvala Ti za SVE … Blagoslivljam Te i Ljubim u Predivnom!

ISUS

Scroll to Top