Ja sam Vatra Ljubavi! (vizija sa 7. predavanja Seminara ‘Krštenje u Duhu Svetome…”)

Isus Lori 

Evo kratko samo da opišem uvid od jučer sa Seminara.

Čim si počeo govoriti, iza tvojih leđa se otvorio zid i izašla su dva Anđela, prilično velika i bijela. U rukama su imali zlatne visoke stalke sa velikim tanjurom na vrhu. Sve je bilo zlatno. Postavili su te stalke oko tvog stola s lijeve i desne strane. Dahom su zapalili VATRU U TIM TANJURIMA. VATRA SE DIGLA VISOKO I SPUSTILA U NORMALNU VELIČINU. GORJELO JE CIJELO VRIJEME SA POVREMENIM UZDIZANJEM TE VATRE. PRSTOM SU, TI ANĐELI, NAPRAVILI VATRENU LINIJU IZMEĐU REDOVA UZDUŽ DVORANE. TAKO DA JE IZGLEDALO KAO DA GORE VATRENI PRSTENOVI. TA VATRA NA PODU JE BILA MIRNA I NISKA. TI SI GORIO NA POJEDINIM DIJELOVIMA TIJELA. JEZIK TI JE GORIO DOK SI GOVORIO, OČI SU TI GORJELE, SRCE TI JE GORJELO, DLANOVI SU TI GORJELI, STOPALA TAKOĐER. TA VATRA IZ TEBE PROLAZILA JE KROZ NAS DO KRAJA DVORANE. ČULA SAM RIJEČI KOJE OBJAŠNJAVAJU TAJ PRIZOR: “JA SAM VATRA LJUBAVI.

JA SAM VATRA KOJA PROŽDIRE SVAKO ZLO, JA SAM VATRA PRED KOJOM BJEŽE ZLI DUHOVI NA 7 STAZA, JA SAM VATRA LJUBAVI KOJA MIJENJA I OTAPA I  NAJTVRĐI METAL. JA SAM VATRA LJUBAVI KOJA OD TVRDE STIJENE ČINI NJEŽNI PRAH. MOJA LJUBAV JE OGANJ KOJI PROŽDIRE. NITKO NE MOŽE OSTATI NE DOTAKNUT TOM VATROM.”

BILO JE VATRENO VRUĆE I MOLILA SAM GA OSVJEŽENJE, DA NE OSJETIM TU VRUĆINU… REKAO JE DA U LJUBAVI VLADA TOPLINA I DA NEMA HLADNOĆE. HLADNOĆA JE ODSUSTVO TOPLINE LJUBAVI. Tada je bio umanjen osjećaj vrućine. Hvala ti Isuse!

Svi za koje si molio, su bili zapaljeni Vatrom iz tvojih usta. Točno dijelovi tijela za koje si molio.

Ima puno još.. ali bit je TU.

Evo Apostole moj.. ti prosudi ja sam morala napisati jer ne bi mogla zatajiti TAJ uvid .

Ljubim Vas sve i grlim U VATRI NJEGOVE LJUBAVI 

ISUS JE MOJ GOSPODAR!

Scroll to Top