Kada jednom doista upoznaš Ljubav Isusa…

Dragi Lorice, Isus u nama!

Htjela bih podijeliti s vama svjedočanstvo, što je  LJUBAV I MOLITVA I VJERA učinila u životima mojih bližnjih, u mom osobnom i životima ljudi koje nisam osobno znala. Htjela bih dotaći kratko moj osobni život. Kroz tebe dragi Lorice upoznala sam Isusa u Objavama Berthe Dudde. Mislim da sam već kod prve Objave toliko plakala jer sam bila preplavljena svakom Riječi, ISUS kojeg sam tražila, progovorio mi je… Znam da je to bio najljepši momenat mog života, odjednom je moj Život dobio smisao, odjednom se upalila gorka želja u mome srcu da Ga slijedim, što i činim od toga dana, sada 8 godina.

Počela je borba, s ukućanima, prijateljima i sve ostalo… no ne mogu reći da mi je bilo teško, pošto sam u Ljubavi trpjela i u neprestanoj molitvi molila za sve njih u Duhu i Istini, snaga Ljubavi je rasla u meni i raste sve do danas, totalno sam predana i služim na svim razinama i svima, odrekla sam se sebe i živim za druge, izašla sam iz svijeta, osim ako služim Ljubavi Isusa, njegovoj djeci…

Hoću vam reći da nikada nisam bila sretnija, da sam dobila puno puno više od vječnog voljenog Oca…

Predivno je naučiti biti ponizan, predivno je šutjeti i nositi slabosti drugih i doista nije teško sebe dati za druge kada si jednom doista upoznao Ljubav Isusa i spoznao da si prije utjelovljenja sam to rado htio… nositi križ za druge. Mene je to usrećilo… kako ne bih moj Isuse, kako ne bih rekla sam sama sebi: “Nositi ću u poniznosti zbog života njihovih duša”. Moj suprug koji je bio protivan sada voli Isusa, sada sluša Riječ, život moje kćeri Sare je preplavljen Ljubavi Isusa… Svi oni, svi mi koji smo totalno bili u svijetu sada služimo Isusu… Isus je u jednoj Objavi rekao da Njega ne može čovjek naći nigdje u svijetu, nigdje u ničemu što je od svijeta … Ja sam to jako ozbiljno shvatila i bila sam poslušna, pa sam to rado ostavila iza sebe… Željela bih to svima toplo preporučiti, ne znam da li si pročitao knjigu Berthe Dudde… ‘Zadnjih 7 Godina’… trebali bismo biti doista najozbiljniji… i svu ljagu ovog svijeta i materije odbaciti kao najgoru kugu.

Ivana V.

Scroll to Top