Kraj životne potrage

(Lorens: Nedavno mi se javila jedna žena za koju doznajem kako me prati već nekoliko godina i da je došla do kraja svoje životne potrage kad je došla na Svjetlo Čiste Istine i upoznala ‘Agape’ Ljubav koju je tražila cijelo vrijeme! E sad, to nije sve, kaže da je vremenom polako i ostale tri sestre upoznala s Čistom Istinom i sad su i one sve uključene i oduševljene, a evo svjedočanstva druge sestre):

Dragi Lorens,

hvala Vam na ovim divnim i moćnim molitvama za XY i za mog muža.

A prvenstveno želim zahvaliti Ocu Nebeskom i našem Isusu Kristu, Kralju nad kraljevima i Gospodaru svih gospodara, na vama i vašoj ljubavi za sve nas. Evo, sada je 15 godina od mog obraćenja, ali nikada i nigdje nisam našla ni vidjela toliku požrtvovnost, rad, trud, volju i želju za rad u Božjem vinogradu. Hvala vam.

Znala sam da je naš Bog Silan i Velik. Ali sam se vrtila u krug. Nikako naći ono potpuno ispunjenje. Mnoga uslišanja mi je Isus darovao, ali meni to nije bilo dovoljno. Znala sam da postoji nešto više, nešto jače, nešto silnije. Nisam znala gdje zagrabiti.

Ali onda mi je Bog otkrio vas i Čistu Istinu. To je ono za čim je moje srce tragalo sve ove godine.

Spoznaja Istine o stvaranju i zašto smo ovdje mene je oslobodila od nevidljivog tereta koji nisam znala objasniti. Zatim spoznaja Ljubavi Očeve. O Oče moj, hvala Ti i slava u vijeke vjekova. Spoznaja o istinskoj podložnosti, poniznosti i poslušnosti. Sve je to bilo dio mene i trudila sam se činiti tako, ali meni je sve to bilo mutno i ništa mi nije bilo kristalno jasno. Na ovom Svijetlu Čiste Istine i uz tvoje propovijedi i tvoja objašnjenja sad mi je jasno od kuda dolazim i kamo idem. Hvala Ti Oče na Čistoj Istini.

Scroll to Top