Nikola svjedoči o fizičkim iscjeljenjima koje je primio

ISUS, učitelju!

S 45/6 godina su mi se počeli javljati zdravstveni problemi (štitnjača, masnoća, povišen tlak). Javio sam se doktoru na pregled i poslije pretrage dobio terapiju. U Zagreb sam išao redovito na kontrolu. U to sam vrijeme aktivno meditirao 10ak godina, radio joga vježbe, autogeni trening i slične tehnike koje nisu imale učinka, već je bilo još gore. Počeo sam tražiti dalje. Napravio sam promjenu u načinu ishrane (vegetarijanstvo), pao na kilaži, ali bez rezultata. Tražeći dalje ušao sam u krug prijatelja Brune Gröninga. Prva duhovna organizacija gdje se govori o Ocu, praćenju misli, traženju odgovora. Imao bih za izdvojiti 2-3 događaja. Čuo sam glasnu riječ ‘Oprost’, ali u glavi. Telefonom zovem voditeljicu i ljutim se kako i mene ne zove da idem s njima u Osijek. Dok mi ona odgovara dolazi misao: „Da sam ja htio da ideš u Osijek to bi ti na vrijeme doznao.“. U međuvremenu se situacija sa štitnjačom popravila pa mi je primarijus u ZG rekao da se vjerojatno više nećemo vidjeti. Onda smo se pozdravili. Baš je bio radostan što je uspjelo liječenje! Onda je sve stalo pa sam tražio dalje. Došao do objava Berthe Dudde, i počeo čitati redom, i nakon par mjeseci na kompjuteru sa strane izbacili tvoj video. To je bilo 2016. godine. Javio sam se tebi i bio upućen u kutinsku Ekipicu.

Dolaskom u Čistu Istinu prepoznao sam objave kao Riječ Božju, gdje se govori samo o Isusu Kristu, što je učinio za nas na Križu i što čini i dalje. Lako sam mogao odabrati Gospodara i vršiti sve više Njegovu volju, govoriti pred ljudima o Evanđelju da bih im pomogao prepoznati Oca.

Ubrzo po dolasku kršten sam u Duhu polaganjem Ivaninih ruku. Dok sam hrabrio kćer da se ne boji vađenja krvi, nego da kaže Isusu da joj da snagu da može gledati dok joj iglom vade krv, sam kasnije shvatio da je teklo pomazanje dok sam to govorio. Primio sam i nekoliko puta jasne misli. Jedna od bila je: „Tko će nas rastaviti od Ljubavi Božje (Rim.8,39).“. Ostale su mi bile još tablete za tlak. Tu sam već duže vrijeme molio za snažnu vjeru i volju. Tako polovicom 6.mj. ove godine položim ruku i zapovjedim duhu bolesti da napusti tijelo, a tijelo da se vrati u Božji red. Legnem u krevet, ne mogu odmah zaspati (nisam popio tabletu koju uzimam godinama), kada u neko doba noći, kao da netko pucne prstima i osjetim Silu kako prodire u prsa. Trajalo je oko 10ak sekundi. Nisam otvorio oči. Od tada je prošlo mjesec i pol dana i nemam smetnji ni tegoba Isusu na slavu. Evo, toliko da imaš neku sliku, a nadam se da će biti i tona kada se vidimo. Neka je blagoslovljen i hvaljen naš Gospodar Isus Krist i ti i tvoji u Njemu!

 

Nikola Ž.

Scroll to Top