Dragi Lorens,

Prošlo je mjesec dana od kad smo se prvi put sreli u Zg. na Bogoslužju, kad sam upoznala većinu vas iz Ekipice i Čistu Istinu. Moram priznat kako ste ostavili dubok utisak na mene, a tvoj me blagoslov mnogostruko pokrenuo.

Konačno sam smogla snage da prestanem pušiti, hvala Ti dragi Isuse.

Iznenađena sam što se nisam ni dana patila, meni čudno, jer se na odluku pripremam mjesecima, ali nikako.

Kako sam shvatila da poznajem samo jednu stranu medalje o mom Ocu i Isusu, onu koju su me od malena učili, upoznavanje Čiste Istine me prosvijetlilo. Osjetila sam najednom tugu, zbunjenost, radost, ljubav i blagoslov. Trebalo je vremena da sve posložim, još uvijek to činim … Moram pohvaliti prijatelje iz Ekipice koji odgovaraju na sva moja pitanja i koji mi sav materijal za čitanje nabavljaju ekspresno. Velika su mi podrška na svakom koraku. Hvala dragom Isusu što mi donosi sve što trebam.

Redovito čitam tvoje mailove, jako su inspirativni, a svjedočanstva korisna i poticajna.

Tako da sam prije par dana bila u situaciji koja je od mene tražila iskorak u aktivnu ljubav. Na poslu me posjeti jedna draga poznanica (83 g.) i na moje “Kako ste?” ona počne kukati i skoro plačući objašnjavati kako više ne može od bolova i da bi najrađe umrla. Boli ju žuč, kičma, oči, a kad mi je spomenula da su se na rukama udrvenili palčevi do zglobova k’o sam vrag, više nisam mogla slušati. Osjećala sam veliku potrebu da joj pomognem molitvom, ali i nesigurnost jer to nisam nikad učinila otvoreno.

Premda ja ne znam još ništa konkretno iz Pisma, ipak sam odlučila pokušati jer je poriv bio jači od uma.

Pitala sam ju je li vjeruje u Ìsusa Krista? Kaže da vjeruje, samo da ne vjeruje crkvi. Na to sam predložila da se pomolimo za njeno zdravlje u Ime Isusa Krista, koji je ponio na Križu sve naše rane, patnje, bolesti i grijehe i kad kaže da smo izliječeni znači da smo izliječeni Njegovom Riječi i da otvori srce pa da primi Njegovu Ljubav, a njezina vjera će je spasiti. U tom trenutku kad sam dotaknula njezina ramena osjetila sam čudan elektricitet, a moje ruke su se naježile cijelom dužinom. Nisam znala što se dogodilo, ali sam samo nastavila. Ona je bila utješena, a ja jako radosna. Kasnije mi je prijatelj objasnio što se dogodilo pa sam oduševljena, jer sam dobila potvrdu da je Isus tako blizu, a nisam mislila da je u mom slučaju to moguće.

Tako da, sretna i blagoslovljena šaljem vam puno pozdrava! Isus

Scroll to Top