Petar V.: „Nikada neću prestat biti zahvalan tebi na ovome što činiš“

Isus, ljubljeni moj!

Imam potrebu napisati tebi koji si me porodio riječju Istine o promjenama i rastu unutra i van u mom životu.

Od kada sam ušao u cjelokupni program i refreshao svoje temelje kršćanstva onako “muški” jedna nova dubina i razina zahvatila je moje biće. Jedno novo predanje Isusu i prava, zrela Ljubav zahvatila me u potpunosti.

Također, od kad sam se počeo družiti i ušao u grupu na WhatsApp-u s mladim snagama Čiste Istine te se fizički vratio među Ekipicu, jedna neobjašnjiva Ljubav prema tim ljudima, ona istinska obiteljska Ljubav, probudila se u mom biću i donijela mnogo svijetla, spoznaja, a iznad svega poplavu snage volje da se borim protiv samog sebe, iako iskreno ne osjećam to kao borbu, jer onome koji ljubi nije teško odustati od zla, jer zna da namjesto tog zla dolazi dobro i to Kristovo. Taj jaram mu je sladak.

Zaista mi nikad bolje ide, a jedna uzrečica kaže: “Budi zahvalan plamenu na svjetlosti njegovoj, ali ne zaboravi na onoga koji drži lampu i stoji u sjeni ustrajno i strpljivo.“

Ja ne mogu zaboraviti i nikada neću prestat biti zahvalan tebi na ovome što činiš. Ova misija je predivna stvar. Ona je moj cijeli život. Ja sam najsretniji mladić na svijetu zbog toga što imam obitelj, ljude koji vole Isusa kao što Ga ja volim i spremni su ići do kraja. Najsretniji sam što imam istinskog slugu koji me kao pravi učitelj strpljivo podučava i vjeruje u svoje učenike.

Hvala ti od srca i hvala Isusu. Bit ćemo još bolji, ZAISTA, Njemu na slavu i radost. Stisnut ćemo zube kad oblaci zasjene sunce i dignuti mjesec naše vjere te ustrajati do kraja jer istinski dan dolazi, a s njim i plaća.

AMEN

ISUSE TI ZNAŠ DA TE VOLIMO <3

Scroll to Top