Pomazanik Božji je TU među nama!

Dragi Lorice, Isus

Promišljajući o Seminarima koje slušam i Riječi koju primam od Oca preko tebe, ne mogu a ne razmišljati o vremenu sada i koje je pred nama, i ne mogu a ne razmišljati o tebi i tome da si dar od Oca za nas.

Mislim si ja neki dan…

,,Pa čovječe, mi se družimo sa pastirom kojeg je Isus osobno podigao i poslao.ˮ

Slušam ja tebe neki dan kako govoriš o Pavlu i o tome da je on oružje skovano i Isusova desna ruka i jasno mi u srcu: ,,pa Lorica je isto to sada.ˮ
Ti si onaj koji stoji uz bok Davida koji je srušio Golijata, u istom društvu sa Gideonom, Elizejom, Samuelom, Danijelom. Ti si pomazanik Božji, pravi pastir vođen od Njega, Duh Gospodara Isusa Krista na tebi je, ti si učitelj u Crkvi i takvoga nema na Zemlji trenutno… Mogla bih nabrajati još junaka i proroka, ali jasno je kao dan da si ti jedan od njih. Uvijek si tu za nas i nikad nisi tražio ništa osim nas, a prije svega si Sin Boga Svevišnjega i primjer svega onoga kakva ja želim biti.

Hvala ti na Kruhu i žrtvi jer bez tvog predanja bila bi kostur u ovoj dolini smrti.

Slušajući tebe dok govoriš u nadahnuću, Duh pobjede, Duh Ljubavi unutar tebe i unutar Riječi koju govoriš napravi eksploziju u duhovnom i zrači sigurnost i mir. Ti si onaj jaki koji gura slabije. Koliko puno može učiniti jedan pravi za Krista. Duh Gospodara unutar njega rasprši svu vojsku koliko god da je ima i ta Riječ uvijek učini da svaki div postane mali.

Nema broja koliko puta bi ”hvala” bilo dovoljno za sve…

Hvala Isusu na daru poslanja i nezasluženoj milosti za sve nas.

Volim te puno i grlim i ljubi mi cure.

Marija M.

Isus

Scroll to Top