(Lorens: Na predavanju sada u Nedjelju, točnije na kraju kad sam govorio o ovoj iznad spomenutoj vlasti nad Zemljom i situacijama tamo koju imamo kao pravi vjernici, dao sam svjedočanstvo o tome kako je naša Ančica našla posao nakon godinu dana bezuspješnog i dosta deprimirajućeg traženja, odmah sutrašnjeg dana nakon što sam ja večer prije kad je bila kod nas uzeo tu vlast i slomio moć Sotone nad njezinim poslovima i financijama!

I ne samo to, našla žena ‘posao iz snova’ kako kaže, i eto, krenula prema plusu sigurno i s osmijehom na licu, pa kaže na temu):

Lorens dragi,

Znaš da sam htjela naći bolji posao. Puno sam molila da vidim jel’ uopće ok da odem sa starog. Sve se poklopilo. I ja sam otišla. Prvi dokaz da je to bila dobra odluka je da sam od dana kad sam dala otkaz, ušla u financijski plus 🙂 Ne pitaj kako 🙂 Shvatila sam da sam na starom gubila i vrijeme, energiju i novac. Baš kako si nas učio da gledamo. Isus!

Novi posao htjela sam dobiti vjerom. Nakon godinu dana vlastitog hoda u vjeri nisam uspjela. Počela sam gubiti i financije te sam ušla u minus i još puno lošeg se događalo.

Onda si ti došao i slomio moć sotone nad mojim poslom i financijama i skoro pa sutradan se očitovao novi posao (i još bolji) i moje financije su se počele rješavat.

Toliko se snažno dogodilo ono što propovijedaš i činiš da sam ja još uvijek u čudu! Isus!

Da ti ne pričam kako godinama pokušavam doći do jedne moje kolegice s posla, no, sve ide sporo … Nikako … S tim svjedočanstvom sam joj doslovce otrčala. Bila je oduševljena i evo otvorila se više za Isusa, pričale o Seminarima, Ekipici … Sutra se Toni i ja možda idemo naći s njom.

I još: htjela bi se nadovezat na današnji mejl gdje si spominjao kako se prokletstvo ne rješava samo molitvom već da moramo staviti nešto i na naše ruke, tj., raditi … I baš nekidan kažem Isusu da mi se jedino logično čini za ovu moju ‘minus’ situaciju da nađem dodatni posao, al’ ne znam jel’ to Njegova volja … Zamisli … I tako pustim to Njemu. Nikome nisam ništa govorila i nitko ništa nije znao. Sutradan sam dobila poziv za posao 🙂 Isus! A kad ti kažem detalje bit ćeš oduševljen 🙂

Etogac … Toliko od mene.

Hvala tebi i Stelli što ste bili uz mene kroz ovaj proces s poslom. U pravi trenutak pronašli ste točno prave riječi! Hvala vam od srca!

Volim vas.

Isus

Scroll to Top