Probuđena još veća žudnja za istinskim Bogom i Ocem u Isusu Kristu ali i oprez od krivih bogova – svjedočanstvo sa Seminara “Drugi bogovi”

Zanijemila sam od jakog udara.  Doslovno sam u jednom dahu preslušala prva dva predavanja Seminara “Drugi Bogovi”… I sad samo gledam danas kako da što prije odslušam i treći. Mnogi ljudi su već komentirali i sa svima sam se u srcu složila/rezonirala pa mi se čini bilo koji dodatni komentar suvišnim, štoviše nedostatnim. I slično kako kaže Domagoj, ovo je za sada nešto najbolje i najjače što sam čula do sada i bit će mi na “repeat” neki duži period … mislim, sve kod tebe po putu je The BEST svakim novim predavanjem… “Top of the top’s”!!!… ali to je samo dokaz da si ti sve bolji i jači i da se uzdižeš do Kristove punine strelovitom brzinom. Nama za primjer. … Teško je onda reći što je najbolje. Savršeno posložen redoslijed obroka za jednu dušu na putu preporoda. Ja samo gledam period otkako sam ja na svjetlu. SAVRŠENO I PRAVOVREMENO… treba samo da se prepustim i uživam u procesu lomljenja. 

Previše je ovo za mene, previše VAŽNO i previše me prokazuje, a opet želja raste i pregrijava se do ključanja… baš za time.

Bez toga nema ništ’, bez toga nema naprijed, nema ničega, bez toga NISI KRŠĆANIN nego sramota.

Kao da tražim još batina jer znam da zaslužujem. Jer znam da će mi jedino to pomoći da obavim posao kako spada sa sobom i što će me dovesti do cilja. 

Ovo je još jedan Seminar koji upire prstom u mene i miče paravan s onih najskrivenijih dijelova mene. Boli glava. Svaki djelić mene tijekom slušanja je proživio tri agregatna stanja pa još puta 10…

Žudnja za Bogom Ocem Isusom da me potpuno prožme se udeseterostručila. Filteri za analizu svakodnevice i toga koji to mene drugi bogovi i gdje okradaju za blagoslove su se podebljali.

Dublja svijest o punini Božje namjere za nas ljude na zemlji, za MENE, ako se smatram kršćaninom, se još više izoštrila. Želja za ostvarivanjem te svrhe, svih blagoslova, duhovnih bogatstava, darova i principa kojima nas želi darivati je narasla… Ali iz žudnje da spoznam Njega… Tu “The LJUBAV”… Čudno je to, jer ujedno proizlazi iz želje za rastom u vis prema Njemu i središtu srca Njegovog, dok s druge strane želim biti još manja, još poniznija, još niža i neprimjetnija, još krotkija i podložnija svima kroz Njega. Seminari mi (TI MI/NAMA GOVORIŠ) govore kako nije presmiono, dapače – poželjno je! … da i ja želim isto kako je i J. J. Lake… A ja želim to ISTO! Baš BAŠ TO isto… Baš baš… Ja želim da i kroz mene teče ta “liquid love”… Ne mogu prestati misliti o tome… o Isusu… ma o svemu… I sama mala tiha misao danas o “liquid love” popravila je jedan bračni kvarčić večeras… Pazi: samo mala pomisao. Što bi tek bilo da stvarno doživim? ….

Ne ide mi iz glave kako si rekao da je to ZA SVE dostupno. Aaaaaaaa! Eksplozija u mojoj glavi!!! Bam bam bam! A poznavajući Oca do sada, nikad me nije razočarao i sve usliši što mu je po volji,… onda i mene i nas čeka isto! Isuse predivan si Bog! Veličanstvena je Tvoja ljubav! Volim te i želim biti još bolji sluga Tvojoj Ljubavi! Veličanstveno je i to što ti radiš Lorice… Toliko nesebičnosti i truda oko nas… Nisam upoznala uživo osobu koja je toliko voljela Isusa i toliko mnogo (SVE) dala za Njega kao što si ti. Hvala ti na nesebičnoj ljubavi za sve nas i što si nama manjima/nižima približio Isusa k srcu.

Lidija S.

Scroll to Top