“Sretna sam što vas mogu slušati i čuti Njega… koliko god glasno da pričate, puno duša je gluho i nijemo…”

Isus s vama!

Dragi Lorens, puno sam čula o vama prije nego vas poslušah uživo, blagoslovljena sam prilikom da poslušam i uživo zadnji Seminar  u Zagrebu (‘Moji razgovori sa Andrew Murrayem na temu Božanskog Iscjeljenja’) koji mi je već načeto srce još više otvorio. Puno toga ste već čuli pa se ne bih ponavljala, svjesni da vam pišem jer mi je srce ugrijano sa svih strana toliko da me nagnulo da vam se javim i zahvalim, Isusu koji vas posla i vama koji hrabro djelujete. Naime bilo je trenutaka na Seminaru gdje me je srce i zaboljelo, na taj dio bih se usmjerila i o tome bih vam pisala… U trenucima sam vidjela da ljudi ne razumiju dubine o kojima pričate, na trenutke kao da ne vide ni borbu vašu i hrabrost i djelovanje. Znam da je za vaše takvo Poslanje potrebna Velika Sila (hvala Ti Isuse 🙂 ) ali i vaša predana slobodna  volja, osjetila sam tugu u srcu jer sam vidjela koliko se dajete, fizički, psihički, duševno, dok pričate, izgovarate, molite iz same dubine svog bića i gdje sam svaku vašu riječ osjetila kao da cijeli govorite čitavim svojim tijelom i predanjem i kada za povratnu informaciju dobijete zbunjenu dušu, a vi sa svim svojim strpljenjem i ljubavi odgovarate još nježnije, a ja u svojoj nestrpljivosti osjetim bol suosjećajući s vama, a vaše biće opet puno ljubavi…kako to?…

Dok ste vi molili nad ljudima ja sam u molitvi zamišljala da vas Isus grli i da vam daje snagu, molila sam Ga da vam daje snage iako znam da ste već blagoslovljen, samo sam htjela s vama podijeliti da sam osjetila sve što ste pričali i gdje bi moja malenkost počela gubiti volju od umora ili nestrpljivosti ili čak beznađa, kad ga suprotna duše ne osjeti, ne vidi i ne čuje iako ima sve potrebno, a opet fali… jer kada biće shvati samo maleni dio onda bi sve nestrpljivo,  odmah i sada jer smo toliko nesavršeni.

Birao vas je baš s razlogom, ne trebam ništa, ne tražim ništa, samo mi je na srce došlo da vam kažem da ste divni i da je Kristovo djelovanje kroz vas očigledno te da je ljubav u vama pod svijetlom, istodobno je toliko vidljiva i ništa nije uzalud, molit ću se za vašu snagu jer sam s razlogom došla, s razlogom vas čula, a i s razlogom ispunjena tolikom srećom i ljubavlju od tog Seminara, da ne želim više nikada prestati. Poanta ovog mog maila je da ukoliko vaše biće može osjetiti uopće umor kraj Njegovog blagoslova i poslanja birajući vas, ukoliko osjetite ipak umor ili se pitate… znajte da vas je moje srce vidjelo, čulo, osjetilo i da je prava sreća imati vas.

Sretna sam što vas mogu slušati i čuti Njega, hvala Isusu.

Šaljem vam čvrsti zagrljaj iz daleke Švicarske, sa suzama u očima ali ne nesretnim nego punim nade i suosjećanja, hvala vam Lorens, pravi ste sluga, vjerujem da je Isus presretan što vas ima.

Boli me srce kad zamislim koliko je Isus toga prošao, koliko se davao i tijekom života a i na Križu, i svejedno se susreo s mnogim slijepim srcima, kako je moguće da je opet bilo nedovoljno? Kako Mu je samo bilo teško? Šaljem vam molitvu i snagu. Isus je sve prošao prvi, znam da ste na pravom putu jer vidim da se i vi borite i koliko god glasno da pričate, puno duša je gluho i nijemo pa mislim da je bitno da dobijete makar povratnu informaciju, da sam vas ja čula. Šaljem vam ljubav, budite blagoslovljeni i neka vas Krist prati na cijelom putu, pratim vas i ja, želim se i ja boriti 🙂 

Tamara R.

Scroll to Top