Svjedočanstvo bivše časne

ISUS Lorice! 

Već duže vremena želim da Ti posvjedočim svoje svjedočanstvo. Prvo, hvala Isusu što me doveo do Čiste Istine i hvala Mu što nam je tebe poslao da nam tako jasno objašnjavaš Riječ Božju, Evanđelje. To je toliko živo i jasno Božanstveno da osjetiš prisustvo Isusovo. Tvoja Propovijed je toliko Čista, Istinita, Jasna da samo od Oca dolazi. I To je TO!!! Čista Istina! Na prvom Bogoslužju ČISTE ISTINE kod tebe Lorice, Seminar je bio: O DARIMA DUHA … Moj osjećaj; Duh Sveti, Ljubav se spustila sve, srce mi treperilo, drhtala sam od Silne Ljubavi, okružena Ljubavlju, dobrotom, toplinom, Božanstveno i kažem sama sebi; dali sam na nebu ili na zemlji, jer toliku Ljubav nisam osjetila u svom životu. A i kako ću kad sam bila puna doktrina, tuge, tame, trc ‘ svecima’, Mariji, tam- vam, i sve praznija u duši i bolesti sve više i gori jad da više nisam znala što, jer sam bila nekako i svjesna da je to sve u meni prazno, Isus daleko, pomoć daleko i sve sumnja kada će Taj ISUS pogledat i na mene? Bolest kralježnice, kičme, nemam osjećaj u lijevoj nozi, a počelo i u Franz nogu i doktori su mi rekli da ću doći u kolica. A nesvjestica me držala i po tjedan dana svaki mjesec. I 4-5 danas kada me nesvjestica držala sam morala tablete uzimat svaka 4 sata. Tolika nesvijest nisam smjela glavom maknut povraćanje, niti leć nego naslonjena na jastucima i mirovat, užas. Na prvom Bogoslužju Seminar o DARIMA DUHA … Oblio me Duh Sveti i prosvijetlio i toliko sam upijala i srce mi bilo da eksplodira i drhtala od sreće što nikad u životu i samo sam se smijala, jer nisam mogla reći što mi se dešava,

jer cijeli život gladna i žedna Boga Oca – Isusa i sada mi bilo toliko Obilje Duhovne Hrane i Žive Vode, jednostavno presretna. Kad sam pomislila kako mi ide kraj, a meni tek počeo život. O, hvala Ti Isuse.

Hvala ti Lorice  za tolike Blagoslove od ISUSA što nam dijeliš. Sve mi se preokretalo, staro iz mene izlazi, a novo u srce ulazi i ja to osjetim, a nisam ti tada mogla reći ništa samo sam toliko ” žvakala”, jer mi je duša bila pregladnjela. I tada mi dođe da mi Isus kaže; To ti je Milost Moja za svu tvoju tugu i žalost. Tek drugi dan sam ti na WhatsApp pisala kako me sve oblilo i plač i sreća i moj se život počeo brzo mijenjat, a to sam i vapila jer to mi je trebalo, ISUS – Život, jer sam imala život bez Života. Sve mi je bilo jasno da je Čista Istina morala doć. Moj muž još uvijek misli kako nisam normalna i svi oko mene tako misle, a ja samo ih grlim, priskočim u pomoć kad me trebaju, i govorim im kako je Isus meni sada SVE … i imam Njega i ništa mi više ne fali. Nisam tako s molitvama Lorice kao ti, na jako niskoj razini sam, ali koliko mi dođe toliko molim, a nekad blokiram i što mi izađe po Duhu iz srca. Ja više od godinu dana nemam nesvjesticu, imam osjećaj u nogama, mogu da klečim, dođu simptomi, ali sam naoružana Božanskim Oružjem i startam u odbranu, jer i demoni navaljuju, uklize, ali u pomoć imam Taticu ISUSA.

Jači je Onaj u meni nego onaj u njima. Nema straha, nema sumnje i jasno mi je se borit do Vječnosti, dok me ISUS ne zgrabi.

Hvala ti što nam neumorno i nesebično dijeliš Božansko Blago. Hvala Lorice, hvala svim Ekipicama. Samo da vam kažem koliko sam blagoslovljena s vama i kolika mi je sreća bit s vama, hvala svakom posebno. Toliko me zračite, Ljubavlju, Duhovnom dobrotom. 

Sve vas grlim u ISUSU  AMEN .              

Anna (časna)

 

Svjedočanstvo o Anninom iscjeljenju možete poslušati na:

 https://www.sozo-hr.com/2020/10/28/iscjeljenje-kicme-30-godina-bila-jedva-pokretna-i-na-teskim-lijekovima/

Scroll to Top