“Svojim životom ću svjedočiti na Njegovu Slavu!”- Nova duša na svjetlu Čiste Istine

Isus dragi učitelju

Ja sam XX iz Zadra. Y mi je dala Vaš broj da se javim. Ne znam odakle početi sa svim čudima koja su mi se u zadnjih mjesec dana krenula događati od kad sam pronašla Isusa. Na ovaj put su me doveli Z i G u Zadru.

Vapila sam Ocu za pomoć mojoj obitelji i da mi pošalje pravog učitelja! Jer mi je dosta bilo patnje od sebe same i gledajući moga muža, dite kako se sve raspada!

Z mi je bio podrška na koracima kroz slušanje predavanja, pa sam dobila knjižice pa sam otvorila Bibliju i kroz predavanja zapisivala sve ono što sam čula. Uz iskreno pokajanje za sve moje nečistoće i prvotni grijeh što činim svakog dana. Prvo sam počela s pola sata slušanja predavanja pa me sotona odvlačio na sve strane kao i inače što je radio s mojim životom (SAD MI PRIĆI BLIZU NE MOŽE!!). Pa sam krenula s molitvom knjižicama… a sada 5-6 sati dnevno najmanje provodim u razmišljanju Božje Riječi, molitvi. Isus je sa mnom u mome srcu mislima i djelima od kad se ustanem do kad idem spavati i u snu mi razgovaramo.

Svojim životom ću svjedočiti na Njegovu Slavu! Život sam preokrenula cijeli ne sjećam se ni tko je bila ona XX prije! Ne budim se sa zemaljskim mislima nervozom patnjom i boli. Toga više nema!!!

Bila sam na operaciji vena u Beogradu svjedočim iscjeljenju totalnom i zarastanju rana jer sam istu operaciju imala 2019 pa znam kako se odvijalo. Y moja nebeska sestrica jako puno mi pomaze svaki dan  Ja sam blagoslovljena i sretna sto sam na pravom putu. Ah vidim da je ovo jako duga poruka a imam tako puno da kažem. U samo mjesec dana i moju snažnu vjeru i volju čuda se na očigled događaju! A sto se tiče sotone po tom pitanju sam agresivna do te mjere da znam viknuti !!!  

Sestra sluša predavanja, moj sin od 14 god sa mnom sluša,svekrva, mama moja evo od prije dva dana i moj brat s kojim imamo jako problema (opsjednutost alkohol,trava) bolest koze ima po cijelom tijelu .. molim za njega proklinjem đavla . Molila sam Oca da mi da snagu na koji način da mu priđem da me čuje i da slomimo đavlu silu i u tome sam uspjela. Danas mu odnila knjižicu koju imam… On otvara bibliju zapisuje traži…

KRIST JE KRALJ!!!

Eto učitelju moj toliko od mene i nadam se da se vidimo uskoro

Scroll to Top