Zahvale za trud, žrtvu, nastojanje…

Potaknuta sam današnjim mailom, a i posramljena, jer mislim da je dovoljno da se osjećamo ali treba i reći! 

Zahvalna sam, zaista sam zahvalna Ocu Isusu što nam kroz tebe daje živu Riječ, što nas neprestano opominje i potiče na revnost i strpljivost, kroz tvoje vodstvo sve više i lakše spoznajem Red, i snažan je utjecaj koji tvoj “stil” ima na men. Autoritet koji dobrovoljno i rado prihvaćam kao autoritet, kakvog ga jedino i mogu prihvatit-kad ga prepoznam kao pravo vodstvo i koji je slika Božjeg autoriteta kojem se u konačnici moram podrediti, potpuno. 

Volim te, dakle, zahvalna sam i cijenim ne samo tvoj rad, nego i tvoju žrtvu! Koja često promakne jer je s osmjehom i radošću podnosiš. 

Neću reći da se u tebe ugledam, ciljam još više  ali je tvoj primjer vrlo živ i praktičan i poučan. 

Znam da živiš od Njegove ljubavi, ali nadam se da će ti ove moje nezgrapne riječi i trud koji ulažem, najvećim dijelom na tvoje poticanje, ipak malo ugrijati srce uzvraćenom ljubavlju! 

Volim vas sve troje! Veselim vam se uskoro! 

Isus! 

Tina Š.

… Lorens dragi, tipkam ti ovih par riječi a suze mi cure niz obraze, sve više svjestan veličine tvoga djela kojeg činiš za nas, za mene. U duhu te grlim i zahvaljujem ti … hvala ti, hvala ti što si krenuo tom stazom i što i mene strpljivo i u LJUBAVI zoveš da i ja pođem  tom stazom… Ne znam… ali znam, negdje u dubini srca… poći ću i ja, jer samo je to ONO što vrijedi… što vodi do Očeve kuće. Neka te Isus, moj i tvoj Otac, blagoslovi!

Pozdravljam te i u srcu znam da te volim… 

Tvoj “domaćin”

Scroll to Top