Dojmovi sa i nakon seminara:” Vjerom su postigli obećane blagoslove”

Lori… kako ne dijeliti ono što vri u srcu… Urezalo mi se nešto dok sam prolazila 5. korak i baš mi sinoć došlo…”I svaki puta kada je Moja Riječ izgovorena, Moja se beskrajna Ljubav i milosrđe prigibaju dolje spram čovječanstva i odašilju Svoju Ljubav u ona ljudska srca koja voljno prihvaćaju Moju Riječ”… Cijeli seminar od prvog do zadnjeg trenutka se izlijevalo, ulijevalo i prelijevalo…

Hvala ti od srca! Ljubim!

Isus

Anica

Aaaa Loriceee moj!!! Praise The Lord!!! Slušala jučer prvo predavanje… ali današnji mail!!! Ajmee, van sebe sam, to je to! Odvažno stajat na obećanju koje je Bog dao… ali mislim se pa ako poznajem Oca koji je dao obećanje nije da treba neka posebna hrabrost za stat na Riječ i Ostat stajat… pa On nikad nije i neće podbacit… ko da ti je neko dojavio rezultat a ti kao ulažeš lovu… već je sve riješeno.

Ajmee!!! Hvala ti na Ljubavi, vodstvu riječi Božjoj koju nam propovijedaš u jasnoći i sili Duha!!! Hvala ti što si svojom odlučnom voljom postao sjeme Života za Njega!!! Do u vječnost ti hvala!!!!

Matea L.

Isus, Lorice!

Stižem. Hvala ti na prilici i povjerenju. U srcu mi je ozbiljnost oko svega, želim završiti školu s odličnim uspjehom. Već sam danas u Ime Isusa Krista otjerala vrtoglavicu i bol u leđima koji su me jutros uhvatili. Nije to sad nešto preveliko, ali dosta mi se vrtilo 15- ak minuta i nisam se mogla sagnuti, a po molitvi je prošlo odmah, a zapravo sam samo u srcu ponavljala prvu točku dioptrije koju sam meditirala sinoć prije spavanja.

Matea V.

Isus učitelju evo ja potvrđujem svoj dolazak večeras na seminar, htio bih podijeliti jednu stvar kako si govorio jučer da si rekao Isusu ako je to smjer u kojem trebam ići neka sada ona molitva prođe koju je Curry molio kod Sid Rotha, i ja sam napravio istu stvar jer kada sam došao na seminar uhvatila me slabost, kašljanje kao temp i to, i rekao sam Isusu potaknut time što govoriš da mi da znak je l’ On želi da i ja idem ovim smjerom i neka nestane ta slabos. Kasnije kada je propovijed završila i kada sam sjeo auto ja sam skužio da je sve nestalo tako da hvala Isusu iznova na svim potvrdama i usmjerenjima. Od ovoga ne može bolje za sve nas tako da se iznimno radujem onome što si nam pripremio večeras a i sve ostale dane… Hvala ti na predanju i vodstvu <3

Domagoj V.

Dragi Apostole… Isus!

Ogromna je detonacija i silna radost u mojoj duši zbog spoznaja na zadnjem seminaru o vjeri… Ovo je toliko veliko i silno da čovjek mora prignuti svoja koljena i cijelog sebe… druga, nova dimenzija… 

Svaka zahvala je premalo jer je to što činiš za nas i čovječanstvo neopisivo veliko… Jedina zahvala je još više se predati i u poniznosti dati cijelog sebe… za ovu veličanstvenu Misiju i naše bližnje… Da, proboj je neminovan… nisam ga vidio… ali sada je tu… mi HOĆEMO postati Biblijska Crkva… stup Kristove Ljubavi, mudrosti i sile… i imati Biblijske rezultate. Svako tvoje nastojanje mi još više pokazuje kolika je Kristova Ljubav za sve nas… nespoznatljiva i beskonačna… Oooo Isuse, Oče naš… predivan si… a i ti, dragi Apostole, toliko sjajiš Njegovog Duha…

Sašo O.

Isus mili Lorice!

Moram podijeliti ovo s vama, da mi je ova propovijed Top i Favorit… slušam je i slušam…

Ovo mi je pravo krštenje u Ime Oca i Sina i Duha Svetoga.

Spoznala sam još veću Ljubav i Mudrost, kako da djeluje Duh Sveti još jače i silnije kroz mene.

Čitav paket kao što ti kažeš.

Još uz to, dublja spoznaja mene same, gdje sam si sama stajala na putu i u nekoliko situacija samo tapkala na mjestu. Svjesna Isusove žrtve i Njegove silne Ljubavi, ali nije radilo. Sad sam naučila kako to još više osloboditi i primjenjivati. Znam da se Isus očitovao na puno mjesta, ali nisam bila zadovoljna, osjećala sam da postoji još nešto jače i silnije, što može maknuti svaku smetnju kako bi Njegova Ljubav razbila i ono najtvrđe u čovjeku.

Radujem se sljedećoj propovijedi. Hvala ti od srca za sve što činiš.

Volim vas i grlim sve u Ime Isusa.

Janjka

Voljeni učitelju Lorice, hvala ti. Ovo što sam dobila i dopunila još ovim Seminarom, naročito sinoć to je nemoguće riječima opisat. Svo vrijeme si zračio neopisivom ljubavi i onako kako nas sunce grije i svijetli takav si ti bio sve ove dane. Hvala ti. Ja sam još uvijek pod dojmom svega Veličanstvenog i po men, a vjerujem i svih koji smo bili tamo, bilo moćno silno blagoslovljeno za veći Proboj kako je Otac i obećao hvala Mu. Hvala Ocu što te imamo.

Božja je Riječ Istina, Božja Čista Istina, Vječno Nepromjenjiva, volim te, Lorice u Isusu.

Ružica B.

Isus, Lorens, 

Evo srce mi je veliko od pomisli na ova predivna i toliko korisna predavanja koja držiš, u duhu i nadahnuću….. Što se mene tiče, ova tema može biti do Uskrsa 🙂

Ovo je potpuno nov pogled na stvari, i naše mogućnosti i zakonska prava i obaveze u Kristu! Ja sam preoduševljena, a vjerujem i svi ostali!

Sada bi trebalo to ponavljati, ponovo preslušati, čitati zabilješke, meditirati nad time, i dakako, staviti sve u praksu. 

Hvala ti od srca na svemu što činiš za nas, i za sebe u konačnici, jer proboj je u zraku i mi uzlijećemo….

Nekako mi dolazi slika da smo do sada bili u jednom mediju, zrak je oko nas i navikli smo na ovaj način života na zemlji, a sad ulazimo u skroz drugu sferu, ocean, zaronili smo, i učimo kako u tom znanju koje primamo disati i kretati se u oceanu (Čiste Istine)….. nova dimenzija postojanja.

Grlim te,

Tanja

Prije nego je počeo seminar, u srcu mi je bilo jasno da nama to nema tko prenijeti u jasnoći osim tebe…

Ne znam koji dio bi izdvojio kao wooow, jer je sve wooow, toliko toga protivnog se maknulo što sprječava pravo vjerovanje! Toliko je jasnije da jesmo u mogućnosti biti poput Isusa! Toliko je sigurnije da On ne laže!

Drugog dana si govorio o onome što je Blake rekao da je TO ONO zbog čega je sve drugo od djelovanja Duha manje značajno, ta nepopustljivost! Izrezao sam si tih nekoliko minuta i preslušavao i preslušavao… Ta predivna, podudarna slika leta aviona me oduševila, to što si primio taj dan prije seminara! Toliko je prosvjetljujuća i daje sigurnost jer je naš uspjeh zakonit. U REDu si ako si probio nižu zakonitost da bi djelovao u višoj zakonitosti! I njegova (Blakeova) izjava da neće nikad odustati i stoga ne može biti poražen!!! 

Uglavnom, vrag će micati svoje ostatke u meni i drugima, jer ja mogu spustiti Silu Božju da ga izbije, odustat će pred uništenjem, moja vjera može postati čvrst kanal za Silu Božju! Vjerujući Istinama koje je Rekao, naša volja može postati jednaka Božjoj volji, i tad možemo zahtijevati da bude po našem, jer Bog isto to želi! Bog nas treba da nepopustljivo zahtijevamo ono što On želi!

Hvala ti za sve uloženo, sve si nam dao…

Ljubim te…

Roberto G.

Isus

Želim podijeliti srce nakon seminara. 

Kad bi duša mogla skladati note da opiše stanje u kojem se nalazi zbog ovog seminara, bila bi to najljepša simfonija ikada skladana. 

Dom je bio tamo, bila sam među svojima i to ne likom niti tijelom nego nastojanjem usmjerenim prema jednom Cilju, istom dubokom žudnjom i čežnjom za nebom. Rekla bih u svom ograničenom umu da to tako izgleda na nebu, jer među nama jest bilo nebo ovih tjedan dana. Svi okupljeni oko istog dobra, jednako radosni, oduševljeni, jednodušni, skladni… Božanska sfera je vladala svo vrijeme i od početka do kraja je bila uvijek savršena nit, zlatna nit koja se samo razvijala iz dana u dan…

Ili je moja percepcija romantična ili je ovo bilo najviše što smo do sada postigli po pitanju sklada, no štogod to bilo ovako nešto nisam nikada osjećala tu i mogu razumjeti onu dušicu nasu koja nas je nazvala anđelima jer su svi i meni tako izgledali u toj milini

Baš me lagana tuga ulovila kad sam shvatila da je gotov seminar i da više nema razreda tehničara za Božansko iscjeljenje. Kao i svaki razred i ovaj mora krenuti sam van škole i staviti naučeno u praksu, da donese obilat rod… ipak je to bila svrha.

Hvala ti za ovaj seminar, bilo je natprirodno predivno sudjelovati na njemu. Hvala ti za svo dugogodišnje nastojanje da nađeš istinu, ali stvarno. Mi zaista ne možemo pojmiti koliko je veliko ovo što ti radiš, koliko je veliko to što nam Isus daje kroz tebe, čega smo mi dio i koliko ovo sve uopće nadilazi našu sposobnost percepcije (Mt 13:31-32). Osjećam se kao malena ribica koja bi silom htjela vidjeti kako more izgleda izvana.

Baš ti hvala… neka plodovi govore sami za sebe… sve iz ljubavi za Onoga koji jest sama Ljubav

Grlim te

Klara

Zatresle su mi se kosti. Veličanstveno je ovo što radiš. Na kakvom smo pobjedničkom putu! Tu nema više uzmicanja, hoćeš – nećeš povuče te… I nema nazad. Mene je Isus osvojio, Istina me osvojila, Cilj me osvojio i Ljubav. Tko je u vlaku – ide naprijed… I samo naprijed, i to s ubrzanjem na najjače! Tko nije uhvatio voz neka trči za vlakom, on neće zbog mlakih usporavati. Nedavno mi je Ančica rekla nešto u stilu “super si ti izdržala pritisak prošle MO!” s obzirom na to da sam friški kršćanin a i taman došla na pragu stvaranja zajednice, tijela Kristova, kad se sve zahuktava… (samo Isus zna zašto me baš tada doveo na svoje Svjetlo no svakako je prekrasno pravovremen)… Ali ovo što se sada događa ne može se usporediti s prošlom misijskom ophodnjom u snazi, odvažnosti, jačini, sili, prisutnosti Isusa, udaranju na svim razinama… Ma u SVEMU! Oduševljena sam, mozak mi je eksplodirao. A tek je počelo?!!! Toliko se radujem… Ovim seminarima si nam ucijepio ODVAŽNOST… Skroz me diglo! Nada se pretvorila u vjeru, u ISTINU, u ono što je jedino opipljivo, PRAVO, ISPRAVNO, PAŽNJE VRIJEDNO… Isus kroz tebe diže vojsku istinskih Kristovih učenika… Ja se, barem tako, osjećam. I samo se nadam kao u prošloj MO… NE!…, UVJERENA SAM da imam dostatnu snagu za hvatanje ritma i odgovaranje na izazove NMO-e… jer ja sam ono što Isus kaže da jesam, i ja mogu ono što Isus kaže da mogu. A On kaže da mogu! Malo smo se jučer šalili u autu na povratku… Kažem ja : “… a taman sam zakopala oružje (gradim se kao prava biblijska žena, nježna i krotka srca, tiha) i sad ga moram opet iskopati!” … Da, dobro, ali ovog puta ovaj ratnik ima ispravne temelje; Isusa i njegovu Riječ, i na strani je Svjetla. Na frontu nemilosrdna, a u kući (obitelji, ili zajednici) i dalje nježna i krotka.

Iskreno i duboko sam sretna zbog spoznaje gdje sam i na kakvom sam putu. A ništa nije slučajno. Hvala Ti Isuse što nikad nisi odustao od mene i hvala tebi Lorens na vodstvu. Da nema svega ovoga, da nema Isusa i da nema tebe koji nam prenosi i donosi Isusa još uvijek bih bila do grla u svome blatu… I vjerojatno se i ugušila i vlastitoj bljuvotini. 

Želim da si blagoslovljen u sve vijeke vjekova. Neka te Isus štiti, čuva, obgrli svom silinom svoje Ljubavi te obdari svim darovima Duha Svetoga. Želim ti uspjeh i blagostanje u svemu čega se dohvatiš.. 

Lidija O.

Dragi Lori, Isus. 

Prvo da zahvalim našem Ocu u Isusu Kristu što je izabrao Tebe, Tebe koji si sav svoj život posvetio Istini i bio voljan tražiti više i više tamo gdje su nedostajale “kockice”. Zahvaljujem Tebi, što primljene spoznaje Čiste Istine sa gorljivim oduševljenjem, revnošću, ljubavlju i svom silinom Božjom prenosiš-daješ nama, tvojim učenicima i svima tragaocima Istine u Kristu Isusu.

Dragi Lori, moje oduševljenje, spoznaje, pomaci u shvaćanju i vjeri slušajući seminar u Zg. prevazilaze iskaz riječima.

Ipak ću navesti gdje mi je zasjala svjetlost spoznaje za 360 stupnjeva. I rastjerala mrak mog ograničenog shvaćanja, a koje me je, sada to jasno vidim, ograničavalo u mom hodu i djelovanju s Kristom. Najme, moje vjerovanje o Ocu u Isusu Kristu, njegovoj Ljubavi i Svemoći nije bilo upitno, ali, u molitve za sebe ili drugoga uvijek sam gurala misao kako nisam sigurna da sam dostigla nivo vjere da molitva bude uslišana. I sada kad sam čula na seminaru: “Pa vi niste tu važni, vaša vjera u vas ne liječi, Otac u Kristu Isusu, Sveti Duh Kristove Ljubavi koji je u vama, Jest sila Svemoćna koja žudno čeka vašu naredbu za izvršenjem bilo kojeg Božanskog dobra. I Njezino djelovanje je UVIJEK DA. I TO JE TO. JASNOĆA NAD JASNOĆAMA!

HVALA TI ISUSE, HVALA TI LORICE, VOLIM VAS

Ovaj tjedan još pod silnim dojmom seminara Seminara “Vjerom su postigli Obećane blagoslove”… Molim za živu vjeru svih nas onu pravu Abrahamovu ne samo mehaničku nego protkanu djelima milosrđa I Ljubavi poslušnosti prema Bogu i Njegovoj Riječi… da i nas još više Bog pomaza Duhom Svetim i Silom Kao što je i Isusa…pa da i mi budemo poput Njega činimo dobro i iscjeljujemo sve kojima je đavao ovladao (Djela 10:38)

Ana J.

Ja bi istakla ova predavanja o vjeri i obećane blagoslova, i nemam riječi za ovu Božansku elektrotehniku od Lakea… koju si pronašao, a koja preko dioptrije vodi u siguran rezultat u iscelenju…. naravno za one koje imaju suosećanje i LJubav za potrebite…kako je rečeno.
To me je oduševilo…. vidjela sam jednostavni pristup iscelenju, preko opisanu tehniku kako da se vjeruje. Hvala ti na tvoj trud i posvećenje.
Mislim da s obzirom da su ljudi uopšte najviše zainteresirani za zdravje, ovo je prav pogdak za širenje EVANGELIJA…
Hvala za poziv u Ekipi, ja bi htjela za Split, ali eto neka Isus vodi…
Radujemo se za svaki proboj Čiste Istine. Alelujaaaa… Isus je Kralj.

Verica (Skopje)

Isus mili moj Apostole . Najprije da ti se zahvalim tijekom ovih svih godina na ovim  Kristolikim čestitkama svako jutro koje nam šalješ. Evo jedan moj mali osvrt na seminar „Vjerom su postigli obećane blagoslove“.

Slušajuć Riječ da čujem šta mi Otac govori spustilo mi se u srce: „Svako je Božje obećanje u Kristu Isusu DA“. Polažući ruke u duhu na potrebite duše od raznih tlačenja svaku mi molitvu moj Otac usliši. Hvala Mu što je On uvijek vjeran svojoj djeci što mu se uvijek možemo utjeć. Ne postoji riječ da ti se zahvalim na odricanje, podukama Ljubavi. Znam da ćeš srcem osjetit moju zahvalnost. Ova zabilješka mi je smjernica u budućem životu: MI MOŽEMO VJEROVATI ZA DRUGE. POLOŽITE VAŠE RUKE NA BOLESNE I BLAGOSLOVITE IH… I SNAGA VAŠE VJERE ĆE IH ISCIJELITI BUDUĆI VI POVJERAVATE BOLESNU OSOBU MENI OSOBNO, A MOJA SNAGA JE NEOGRANIČENA I PREMA TOME TAKOĐER MOŽE DJELOVATI BEZ OGRANIČENJA ČIM VI U TO VJERUJETE… Volim Vas

Božena

Scroll to Top