Zahvale, dojmovi i oslobođenje nakon posjete zagrebačkoj Ekipici iz Beograda i Skoplja

Iz Beograda:

Isus Lorice..

Hteo bih da ti zahvalim još jednom ovim putem na ljubavi, gostoprimstvu i brižnosti, koju si nam pružio dok smo bili kod vas u Zagrebu. Zahvaljujem ti na svakoj duši koja je u Ekipici, radujem se što sam deo te Ekipice, koju ti vodiš, štitiš, brineš, opominješ, potičeš, ne bi li postigli savršenstvo još ovde na Zemlji. Što nas gledaš kao brižan otac svoju decu, koja još ne znaju da hodaju i učiš nas kako da hodamo kroz ovaj život. Neizmerno ti HVALA! Reči nekad ne mogu sve da opišu šta se u duši sve dešava kada vidi toliko ljudi koji se vole među sobom i koji žele da usreće jedni druge i koji žele i drugim ljudima koji su u tami da donesu ovo Svetlo Čiste Istine o Očevoj bezgraničnoj Ljubavi prema svojoj deci. Zaista jesi najsrećniji i najbogatiji čovek na svetu! Lorice, hvala ti još jednom od srca i hvala Ekipici! Volim vas sve!    ISUS!   

D.

Iz Skoplja:

Dragi Lorens ,

Ti koji stavljash svjetlo na svećnjak i svetlish svima u kuchi, iz dubine moje duše ti želim zahvalit za sve ono što jesi u Isusu Kristu, za sve što si nam omogućio, pružio ovaj tjedan koji smo proveli u Zagrebu, za nesebičnu Ljubav, radost, brigu, za toplinu svjetla koju uvjek zracish. Neprocjenljivo…  Isus nas je doveo u pravo vrijeme, pravi  blagoslov… Seminar (Vjerom su postigli obećane blagoslove) mi je otvorio jednu sasvim novu perspektivu, dimenziju, moje unutarnje biche je presretno zbog toga, pošto sam se oslobodila od puno svjesnih i nesvjesnih prepreka, žudnja za stavit Kraljevstvo na prvo mjesto mi se znatno povećala u srcu, a što je najvažnije ozbiljno sam se naljutila na neprijatelja, i evo javno mu objavljujem rat u kojem je vech pobijeđen. Seminar je bio toliko moćan da sam odma na sebe počela primenjivat to što sam čula. Problem s disanjem kojeg sam imala već dužeg vremena (ne znam telesni razlog, nisam provjeravala) je nestao otkad sam zauzela stav srca (koji ga nemam namjeru mijenjati, nego samo pojačavat) da je Riječ Božja JEDINA ISTINA. Isto tako, posle toliko vremena, nadvladala sam fobiju, strah od letenja avionom (nakon 15 godina sam opet ušla u avion, time što kad smo letjeli do Zagreba morala sam žmurit i molit da bi izdržala, dok kad smo se vraćali, nije bilo skoro ništa od toga). Moj poslednji let prije je bio 2006 godine, kad od straha mi se tijelo skroz ukočilo, preznojavala sam se bez prestanka i ljubila zemlju kad sam sišla od aviona i rekla ,,nikad više,,. Ali tada nisam poznavala Isusa 🙂

Isus je Kralj i vječna Ljubav, nikad Mu neću prestat zahvaljivati za tebe, za sve što jesi u Njemu i za sve što ćesh postat u Njemu. Predivno je vidjet plodove tvoje službe na djelu, te divne dushe u zajednici, ta svjedočanstva, taj rast u višim sferama. Pa tko ne bi želeo bit dio toga?! Tko ne bi htio služit, bit blagoslovljen i bit blagoslov za druge?! Zahvaljujući ovoj Misije Čiste Istine mnogi su izabrali život.

Raduje se moje srce svakom zajedničkom sjedinjenju u Duhu, svakoj zajedničkoj pobjedi, a u Duhu je svaka pobjeda zajednička.

HVALA DO NEBA tebi, curama i celoj Ekipici  

Grlim vas sve u Duhu Ljubavi i Istine

T.

Iz Skoplja:

Isus dragi Apostole,

Prošlo je izvesno vreme nakon naše prosvjetljavajuće posjete Zagreba. Meni uvek treba više vremena da bi posložila koju rečenicu. 

Ja ti se želim zahvaliti na gostoprimstvu, na privilegiju i mogućnost da možemo biti na seminar i na bogoslužja, za vreme koje si odvojio za nas. Boravak nam je dao priliku da osetimo ukusa višeg nivoa, u meni se otvarao prostor za više dok su trajala predavanja. bilo je probojno, oseti se u srcu iako se ne može opisati rečima. 

Kad je Sašo svedočio i rekao da če Zagreb biti novi Spokane, i meni je to prošlo u glavi i onako greje srce kad to čuješ i kažem – da, i ja želim biti dio toga 🙂

I od svih od ekipice sa kojima smo se družili smo primili ljubav i potaknuti smo. Baš hvala celoj Ekipici.

Za sad radim na seminar i hvatam bilješke da bi bila temeljita u radu… ne želim više da me štahori čupaju, učim odlučnost i agresivnost 🙂 I znam da i u ovim prvim koracima od ovog nastojanja otvaram prostor Isusu da On deluje u mene, da budem slobodna od sve obmane od đavla, da padnu blokade i da budem otvorena za delovanje.

Hvala ti na celom nastojanju i Ljubavi, uvek su svari iznesene direktno, precizno, otvoreno i niko se ne ljuti što bi moglo spadati u fenomena 🙂

Vidimo se na Zoom u petak.

M.

Iz Skoplja:

Pozdrav dragi moj Lorens

Nakon povratka iz Zagreba našla sam se u prostoru u kojem mogu reći da sam se osjećala kao da sam pala na drugu planetu i sve mi je nekako tuđe i nepoznato, čak i kad hodam ulicom kao da sam u prozirnoj kapsuli i sve oko mene je vani. Trebalo mi je razdoblje da izađem iz to.

Prije nego što smo stigli u Zagreb počela sam s Evanđeljem za žene i tamo nisam mogala usredotočiti svoje misli na seminar ..i cijelo vrijeme mi  je bilo toliko vruće da mi je fokus bio kako bih mogala skinuti kožu.. bilo mi je tako nepodnošljivo vruće.

Cijela je svera tamo bila divna, svi su nas htjeli upoznati i pružiti nam ljubav koju smo zaista osjećali,bili smo  kao kod kuće, a Ivana i Ančica kao da su s nama cijeli život. Nemam riječi za tvoje gostoprimstvo, nismo se ni nadali da ćeš nam posvetiti toliko vremena i zaista sam ti zahvalna.

M.

Scroll to Top