Iz Beograda:

Isus Lorice..

Hteo bih da ti zahvalim još jednom ovim putem na ljubavi, gostoprimstvu i brižnosti, koju si nam pružio dok smo bili kod vas u Zagrebu. Zahvaljujem ti na svakoj duši koja je u Ekipici, radujem se što sam deo te Ekipice, koju ti vodiš, štitiš, brineš, opominješ, potičeš, ne bi li postigli savršenstvo još ovde na Zemlji. Što nas gledaš kao brižan otac svoju decu, koja još ne znaju da hodaju i učiš nas kako da hodamo kroz ovaj život. Neizmerno ti HVALA! Reči nekad ne mogu sve da opišu šta se u duši sve dešava kada vidi toliko ljudi koji se vole među sobom i koji žele da usreće jedni druge i koji žele i drugim ljudima koji su u tami da donesu ovo Svetlo Čiste Istine o Očevoj bezgraničnoj Ljubavi prema svojoj deci. Zaista jesi najsrećniji i najbogatiji čovek na svetu! Lorice, hvala ti još jednom od srca i hvala Ekipici! Volim vas sve!    ISUS!   

D.

Iz Skoplja:

Dragi Lorens ,

Ti koji stavljash svjetlo na svećnjak i svetlish svima u kuchi, iz dubine moje duše ti želim zahvalit za sve ono što jesi u Isusu Kristu, za sve što si nam omogućio, pružio ovaj tjedan koji smo proveli u Zagrebu, za nesebičnu Ljubav, radost, brigu, za toplinu svjetla koju uvjek zracish. Neprocjenljivo…  Isus nas je doveo u pravo vrijeme, pravi  blagoslov… Seminar (Vjerom su postigli obećane blagoslove) mi je otvorio jednu sasvim novu perspektivu, dimenziju, moje unutarnje biche je presretno zbog toga, pošto sam se oslobodila od puno svjesnih i nesvjesnih prepreka, žudnja za stavit Kraljevstvo na prvo mjesto mi se znatno povećala u srcu, a što je najvažnije ozbiljno sam se naljutila na neprijatelja, i evo javno mu objavljujem rat u kojem je vech pobijeđen. Seminar je bio toliko moćan da sam odma na sebe počela primenjivat to što sam čula. Problem s disanjem kojeg sam imala već dužeg vremena (ne znam telesni razlog, nisam provjeravala) je nestao otkad sam zauzela stav srca (koji ga nemam namjeru mijenjati, nego samo pojačavat) da je Riječ Božja JEDINA ISTINA. Isto tako, posle toliko vremena, nadvladala sam fobiju, strah od letenja avionom (nakon 15 godina sam opet ušla u avion, time što kad smo letjeli do Zagreba morala sam žmurit i molit da bi izdržala, dok kad smo se vraćali, nije bilo skoro ništa od toga). Moj poslednji let prije je bio 2006 godine, kad od straha mi se tijelo skroz ukočilo, preznojavala sam se bez prestanka i ljubila zemlju kad sam sišla od aviona i rekla ,,nikad više,,. Ali tada nisam poznavala Isusa 🙂

Isus je Kralj i vječna Ljubav, nikad Mu neću prestat zahvaljivati za tebe, za sve što jesi u Njemu i za sve što ćesh postat u Njemu. Predivno je vidjet plodove tvoje službe na djelu, te divne dushe u zajednici, ta svjedočanstva, taj rast u višim sferama. Pa tko ne bi želeo bit dio toga?! Tko ne bi htio služit, bit blagoslovljen i bit blagoslov za druge?! Zahvaljujući ovoj Misije Čiste Istine mnogi su izabrali život.

Raduje se moje srce svakom zajedničkom sjedinjenju u Duhu, svakoj zajedničkoj pobjedi, a u Duhu je svaka pobjeda zajednička.

HVALA DO NEBA tebi, curama i celoj Ekipici  

Grlim vas sve u Duhu Ljubavi i Istine

T.

Scroll to Top