Iscjeljenje vidnog polja – svjedočanstvo nakon Biblijske poduke “Iz 53:4,5 kroz oči velikih slugu

Evo da se proslavi Isus i Otac u Njemu.

Krenut ću od male L., koja je kašljala i imala začepljen nosić.

Pomolila sam se i bila je bolje, a onda sam još drugi dan nadodala na prvu molitvu i bila je iscijeljena.

Mog zeta, otkako je prihvatio Isusa u svoj život, Đavo napada, ali neće više u ime Isusa Krista slomljena je njegova moć nad X životom.

On je bio dobio koronu i pitala sam Y (kćer) da se pomolim. Pristala je i slomila sam moć Đavlu i zlom duhu korone, otjerala ih iz X života i to sve naravno u ime Isusa Krista

Zapovjedila sam tijelu u ime Isusovo, vraćanje u Božanski red, iscjeljenjenje u ime Isusovo, proklela virus i zapovjedila da krepa, crkne, umre u ime Isusovo

Čula se s Y za dva dana i X je bio zdrav.

Moje iscjeljenje vidnog polja

Pročitala sam u mailu iz Splita (izvještaj sa Biblijske poduke), gdje si stavio od Kennona, mislim, Isus iscjelitelj, kako on govori da ne molimo Oca za iscjeljenje, jer je to Isus već učinio na Križu i da smo Njegovim ranama iscijeljeni. Krenula sam od toga i govorila Đavlu da si pročita Bibliju, ako je zaboravio, da sam Isusovim ranama iscijeljena (Izaija 53:4,5) da odlazi sa svojim lažnim simptomima.

Da moj Otac kaže da jesam Isusovim ranama iscijeljena i da je Njegova Riječ Istina (Ivan 17: 17), da On nikad ne laže (Titu 1: 2) i da ako to On kaže onda nema dileme, moje vidno polje jeste iscijeljeno. Pobjeda je uvijek Isusova, s Njime smo uvijek pobjednici.

Hvala Ti moj Isuse na Tvojim presvetim ranama. Hvala tebi moj učitelju što si držao seminar i što si objavio tako moćnu istinu

Vrijedilo truda, jer znam da tražiš i prevodiš i hvala ti na ljubavi i predanju. Da znaš da te baš volim. Pravi si primjer Kristovog Apostola posljednjih dana. 

Moje vidno polje je potpuno iscijeljeno.

Bila sam slijepa pored zdravih očiju, bilo mi je potrebno samo ukazati kako primijeniti ono što mi je moj Gospodar i moj Bog osigurao na Križu. Isuse hvala ti do u vječnost. Aleluja.

Danica

Scroll to Top