Komadić Raja u ovom pomahnitalom svijetu … dojmovi sa Seminara “Sadhu Sundar Singh – Mučenik za Krista”

Isus!

Ne mogu šutjeti o onom što sam vidjela i čula! Ima već neko vrijeme da nisam tijelom bila prisutna na Seminarima i doista se u srcu probudila silna čežnja da dođem. Onog časa kada sam dobila potvrdu da idem u meni je počeo gorjeti takav plamen, takvo me uzbuđenje obuzelo jer ZNALA sam da idem na LJUBAVNI sastanak! Vatra se svakim korakom, što sam se približavala, razbuktavala. Trenutak kada sam ugazila na “tlo” gdje se seminar održavao naunutra sam osjetila takvo strahopoštovanje da sam se u Duhu prignula do poda. Duboka zahvalnost, osjećaj silne ljubavi, svjesnost svoje malenosti naspram svega što se tu događa, ali OTVORENOG srca spremna SVE primiti što mi ON želi dati.

BIO JE TO KOMADIĆ RAJA u ovom pomahnitalom svijetu. Kada je započela teći RIJEČ toliko sam GORJELA da sam imala osjećaj da ću postati pepeo. Sve u meni je slavilo Život  svaki djelić moga bića je klicao ONOM KOJI JEST ŽIV I DJELOTVORAN.

Učitelju moj ljudskim rječnikom teško je opisati impresiju duše u trenutcima dok ti govoriš jer iako ja očima vidim tebe ja čujem NJEGA kroz svaku riječ i svaki pokret.

Nije me sve to zateklo jer ja ZNAM tko preko tebe djeluje, ali me duboko pozicioniralo da znam da ŽIVOT koji primam moram nositi dalje u ovaj napaćeni svijet koji je skoro pa cijeli mrtav!

Duh je silno “zapljuskivao” sve koji smo bili tamo, potoci žive vode kao nabujale rijeke tekli su i svi koji su ISTINSKI ŽEDNI mogli su se napiti zabadava! Imala sam poticaj iznutra dati svoje svjedočanstvo jer ovo će vrijeme proći a mi možemo ostati potpuno suhi i nedjelotvorni.

Neka ti nagrada bude On Vječna Ljubav!

Scroll to Top