Vitezovi, Kiša Milosti i Glas… vizija sa 8. predavanja Seminara ‘Krštenje u Duhu Svetome…’

Isus Lori

Evo ga, prije svega želim ti reći –  HVALA TI!! Za sve što činiš, za upiranje, za dijeljenje onog što imaš s nama, za tvoju vjernost Isusu, jednostavno HVALA TI za svu tu LJUBAV!!

Nemoguće je izraziti koja je radost nastanjena u meni.

Evo od jučer kratko uvid koji sam imala:

UŠLI SU VITEZOVI, MOĆNI, NA BIJELIM KONJIMA SA MAČEVIMA, POREDALI SU SE IZMEĐU NAS, U PROLAZE između redova. Sišli su s konja i kao da su MAČEVIMA ODREZALI NEVIDLJIV OBLAK IZNAD NAS… I POČELA JE KIŠA… GUSTA… KRUPNA… JAKA… ZVUČNA… POMALO BOL OD TIH UDARANJA KAPI… JUČER JE PADALA KIŠA MILOSTI!! 

TA MIRNA KIŠA ČAK IMA NEKU VRSTU TEŽINE, ali pozitivno ne teško. TA KIŠA IMA  ZVUK I GLAS, TA KIŠA JE GUSTA, TA KIŠA NATAPA SUHU ZEMLJU DUBOKO, DUBOKO UNUTAR ZEMLJE… TA KIŠA DOPIRE DO NAJDUBLJIH KORIJENA… TA KIŠA BUDI… !!! OD TE KIŠE NIŠTA NE MOŽE OSTATI SUHO!!! ( Zato nema nadimanja, nema uzdizanja jer je to NJEGOVA VOLJA I MILOST) SVI KOJI SE SMOČE OD TE KIŠE JE ZATO ŠTO NE MOŽE NIŠTA OSTAT SUHO.

Njegovo pitanje je: “ŠTO ĆEŠ UČINITI?”

 Pogledala sam kroz prozor u jednom trenu da provjerim je l’ od Duha Božjega ili zbog vremena taj prizor, ali vanjska kiša bila je neusporedivo slaba i nemoćna od OVE KIŠE!!

ČULA SAM GLAS U SRCU… JASAN GLAS:

“IZLIO SAM RANU KIŠU NA PRVU CRKVU, A SADA IZLIJEVAM KASNU KIŠU MILOSTI…”

Evo ga… još čujem zvuk… obuzima me strahopoštovanje… STRAH BOŽJI…

ŠTO ĆU JA UČINITI? TOLIKO NATOPLJENA NJEGOVOM MILOSTI…

HVALA TI ISUSE… NA MILOSTI… bez zasluge primamo… ČISTU LJUBAV ISTINE…

Volimo Vas i grlimo u kiši Isusove Ljubavi

Amen

Scroll to Top