Mir, radost i snaga unatoč progonima, mržnji i napadima okoline (o promociji knjižice „Vjera oživljena kroz Ljubav“)

Isus!

Učitelju mili evo u meni gori već neko vrijeme i želi van kako bi osvijetlilo Put kojim nam je ići. Ova serija predavanja „Vjera oživljena kroz Ljubav“ je baš baš potrebna jer vrijeme stišće i nema još puno vremena. Traži jednu ozbiljnost a i prije svega živo svjedočanstvo okruženju u kojem živimo. Trenutno živim u okruženju tolike protivnosti, mržnje, bijesa na sve što je Krist Isus.

I svaka Riječ kojom je Otac kroz Pismo i kroz Objave najavio znakove Kraja i ponašanje današnjih ljudi na sam spomen Isusovog imena TU JE.

Sama prolazim kroz toliku silnu mržnju (više je ne mogu ni skriti), kroz toliko protivljenje, tolike napade da sama mogu reći HVALA TI OČE jer nikada ali baš nikada nisam bila sigurnija da se nalazim na pravom putu ali ono što želim posvjedočiti jeste da se nikada blaženije i mirnije nisam osjećala usred jurišanja protivnih sila. 

Doista jedno posebno stanje dubokog mira i sigurnosti u Oca. Gledam lukavstvo s kojim se protivnik služi na sve moguće načine kako bi me isprovocirao. Koristi sve moguće situacije kako bi me izvukao iz Očevog prisustva koje jest Ljubav i doveo me na svoj teritorij da bi me porazio, što je u prošlosti stalno činio. Ali malo po malo Otac me podučavao kako da mu se oduprem. “Ostanite u mojoj Ljubavi i Ne boj’te se “Njegove su riječi! Živo je to svjedočanstvo ovog što sada prolazim ali hvala Isusu NIKADA ovakav mir,  radost i snagu nisam osjećala. Jer treba reći to, koji me progone i mrze su moji najbliži. To u svijetu nosi jednu težinu. Ali kada prevladaš prirodno i pređeš na duhovno to nema nikakvu težinu jer čovjek je čovjek samo je razlika koji Gospodar njim gospodari.

Ova zadnja predavanja su me potakla da ti pišem jer sve ono što ja sada proživljavam i objave koje su u meni, ti Učitelju govoriš. Svaka riječ koju si izgovorio u meni daje potvrdu i amenuje. ISTINA ČISTA ISTINA sve je to. 

Mogla bi ti pisati do u vječnost i ne bi mogla izraziti ni djelić onog što se u meni događa, ali i SILNU ZAHVALNOST na tebi Učitelju jer to si bio, Putokaz i još uvijek si to, na putu povratka u Očevu Kuću.

Hvala ti i neka ti nagrada bude ON VJEČNA LJUBAV!

Scroll to Top