Svjedočanstvo s četvrtog dana Seminara ‘Probuđenje’

Dragi Lori,

Na srcu mi je da ti posvjedočim o spoznajama i promjenama koje proživljavam …

Zadnja dva mjeseca su mi bila poprilično turbulentna … Dozvolila sam životnim okolnostima i vlastitim nesigurnostima da me pomalo skrenu s puta. Zaglavila sam u krivim načinima razmišljanja, stavljala fokus na stvari na koje nisam trebala i činila sve osim onoga što si mi rekao na kavi da napravim: „Ne razmišljati o sebi i svojim procesima više nego je potrebno, već se podložiti Uputi i djelovati.“

U redu je malo razmišljati, ali ako uskoro ne kreneš djelovati nema ništa od toga.

Ljubav je aktivnost. Ona ne pita puno, samo radi. 🙂

I tako, ja sva u sebi i svome svitu, sve dok nisam otišla kod jednog prijatelja iz svijeta povodom njegovog rođendana.

Dolazim kod njega da mu donesem dar, a tamo puna kuća drogiranih ljudi još od sinoć u “programu”. Nakon svega par sekundi me počela hvatati jeza od sfere, nisam mogla disati. Izašla sam ekspresno na zrak i briznula u plač. Sjetila sam se sebe u tom stanju i kao da sam dobila Očevu percepciju dok me gledao takvu … Osjetila sam tugu i bespomoćnost gledajući u te duše koje su svezane i pate u tamnici, ne videći puta ni načina kako si pomoći … Ja znam koji je jedini Put i zbog svoje sebičnosti zadnja 2 miseca nisam ništa napravila za nikoga. Ako ništa, barem ustrajno moliti da duše prime snagu i želju za promjenom …

Ne znam, jako me potreslo to što sam vidila, iako nije prvi put da se susrećem s takvom situacijom, ali ovaj put se nešto u meni prominilo. Osjetila sam gađenje prema vragu koji sustavno okrada Božju djecu za blagoslove zbog njihove krive volje. Ljuta sam, tužna i odlučna da nešto promjenim. Jednostavno NE MOGU s ovim znanjem u srcu se praviti kao da se to mene ne tiče i misliti si: „Ma, to je njihov put, shvatit će sami …“ Da je, to je dio puta, ali Isus ga je poslao MENI da mu pomognem.

Kao što je i meni poslao tebe na konačnom levelu moje potrage za Istinom. I da mi ju ti nisi prenio u Sili i Autoritetu, tko bi?!?

Svaki puta kad se udaljim od Svjetla shvatim koliko ne mogu ni koraka bez Njega i koliko sam zahvalna na Istini. To je moja stijena na kojoj gradim kuću i želim pomoći i bližnjima da ju nađu, da i oni grade zdrav i blagoslovljen Život.

Odlučila sam za početak podignuti svoj standard života. Našla sam si stančić, posao, počela ponovno trenirati, moliti … Živiti zapravo.

I želim poslužiti bližnjima kao primjer da se s Isusom MOŽE. Da je u redu pasti, da ne treba bježati od toga, ali da NIPOŠTO ne smiješ ostati u tome, jer ako se ne boriš, ako ne žudiš bolje tama će te progutati. Imam puno poznanika i prijatelja koji su zapeli u paklu droge, sa stavom “Ma dobro je sve, riješit će se život sam od sebe”. I sama sam bila takva, ali zaista, ako MI nešto ne napravimo za sebe i svijet tko će?

Hvatam nekako kretnju Duha. Ovaj Seminar o probuđenju djeluje na i u meni, iako ga još nisam ni počela slušati …

Hvala ti Lorens. Hvala Isusu.

P.S. Pozdravlja te XY iz Splita koji je bio s TC na Seminaru u Zagrebu. 🙂 Nije znao da imaš YT kanal pa je sada postao oduševljeni novi pretplatnik. 🙂

Veselim se tvom ponovnom dolasku u grad!

Riječi koje si izgovorio na zadnjem Zoomu su ostavile dubok dojam na mene … Ne gledaj u druge, u Zajednicu, u nedostatke … Dođi PRIMITI Svjetlo i Snagu. Dođi DATI i bit ćeš blagoslovljen.

Jao, hvala ti na strpljenju s nama ovakvima … Bebama.

Šaljem  veliki zagrljaj.

Isus ♡

Scroll to Top