Živjeti od Ljubavi Božje… svjedočanstvo iz Amerike

Ovo je jedan ‘kolačić’ – svjedočanstvo koji otkriva neke ZAKONE koji su dosta bitni za naš Kršćanski hod, pa kaže ovako jedna naša dušica koja živi u Americi (njezino prvo javljanje meni):

“Dragi Lorens, hvala našem Ocu ISUSU što mi te je poslao u život, da preko moga brata YX saznam za tebe

i tako spoznam ČISTU ISTINU koja je totalno promijenila moj kršćanski način života.  Veo s mojih očiju, koji mi je još uvijek pomućivao vid, napokon je nestao za uvijek. I od tada moj duhovni napredak se očituje sve više i više. I ja se molim DA SVAKA DUŠA KOJA POSTOJI PRIMA BLAGOSLOVE I SPOZNANJA KOJA JA PRIMAM SVAKI DAN.

Žao mi je što ne mogu da pronađem knjigu “BOG JE LJUBAV” na engleskom jeziku kako bih mogla ponuditi mojim radnim kolegama i ostalim kršćanima. Ja sam također dugogodišnji donator za mnoge charity i kršćanske organizacije. Ne želim da ti i tvoja Ekipica mislite da sam neka bogata osoba, imam skroman posao i skromnu platu (vozač sam školskih autobusa u Phoenix AZ). Ali što primam to i dajem SVIM SRCEM SVOJIM. Stoga te svesrdno molim da mi pomogneš s podrobnim informacijama kako bih mogla da postanem donator i tvoje Misije. Molim te ne liši me te dugo očekivane radosti jer to je moja duhovna srčana potreba. BLAGOSLOVLJENI DA STE MI TI I TVOJA EKIPICA. I OSTANITE U ZAJEDNICI SA NAŠIM SVEVIŠNJIM I SVEMOGUĆIM OCEM ISUSOM.”

(Lorens: Eto, ovako bi to trebalo biti… u Kraljevstvu Ljubavi… naime, kad daješ u potpunoj nesebičnosti ono što smatraš za najveće blago i vrijednost, ovdje spomenutu Čistu Istinu, ne tražeći ništa zauzvrat, i kad to dotakne čovjeka u srce i on također spozna tu vrijednost i neprocjenjivo blago, u srcu čovjeka događa se ČUDO BOŽJE LJUBAVI, i onda se ta Ljubav počne izlijevati prema svima i naravno dovodi do uzvraćanja Ljubavi, i tako se Kraljevstvo Božje uspostavlja na Zemlji kroz ljude… nema prisile, nema potraživanja, SAMO LJUBAV! 🙂

Ovo je ujedno odgovor na ‘sporno’ pitanje: ‘Pa od čega živiš?!’, a odgovor je:

‘Od LJUBAVI BOŽJE!’

Tko ima uši neka čuje! :))

Scroll to Top