Anđeli, ulje, oganj s Neba,  Isus koji govori: “Ruah, primite Duha Svetoga!” – vizija na Seminaru “Krštenje u Duhu Svetom i Vatri”

Isus Lori 

Jučer je naglasak bio na ULJU

Kad si počeo s predavanjem, kod stola tebi s lijeva i desna stali su Anđeli (veliki srebrni, sa štitovima i mačevima)  s posudama i počeli pretakati ulje. Oni su bili srebrni i posude također. Ulje je ulazilo u tebe i izlazilo iz tebe prema nama. Kad si krenuo s molitvom za ljude ti Anđeli su išli s tobom i lijevali ulje na onoga za kog moliš. S tebe je kapalo ulje, s tvoje glave i ruku. Pozvali su još Anđela i oni su činili isto. Kako je tko žudio tako su oni lijevali u tu osobu.

Došao je Isus u bijelom kao onaj dan kad je došao učenicima dok se prikazao prije nego je uzašao. Stajao je kod stola cijelo vrijeme i govorio:“RUAH, PRIMITE DUHA SVETOGA!” (CIJELO VRIJEME)

TO ULJE SE  ZAPALILO (U SVAKOME) I GORJELO, ALI NIJE BILO POŽARA VEĆ PLAMEN NEUGASIVI, OGANJ S NEBA, SNAŽAN, A MIRAN OGANJ!! ČULI SU SE KONJI I NA TREN BI SE VIDJELI BIJELI SNAŽNI KONJI TRČALI SU OKO NAS. NA NAMA JE BIO ŠATOR. KAO DA SMO U ŠATORU. ŠATOR POMAZANJA!!!

KAD SI ZAVRŠIO SA MOLITVOM, ISUS ME POGLEDAO NASMIJEŠIO SE I REKAO: “NE BOJ SE!! JA SAM S VAMA U SVE DANE, DO SVRŠETKA SVIJETA I OSTAJEM S VAMA”( Mt 28).

Pozvao je Anđele i dimenzija se zatvorila za moje oči. Ali ostao je MIR i znanje da je ON TU.  Hvala Ti Isuse ljubljeni!

Kad si molio za YY, Anđeli su na nju stavili šator kao zaštitu i zakovali dno s Čavlima s Križa koji su bili na Isusu. Okružili su ju kao da čuvaju nešto vrijedno (kao vrijedna  je Ocu njegova kćer). Okovi su pukli, otpali su, nestali.

I još mnogo toga ali teško je opisati sve.

U mom srcu MIR, ZAHVALNOST, PONIZNOST ZA SVE što primam i imam. 

Hvala ti Lori za sve što činiš, hvala Isusu što nam daje. 

Grlim vas sve i ljubim

Scroll to Top